Wysłany: 2011-12-14, 12:41 Mistrzynie świata promują kajakarstwo - nago
Czeskie mistrzynie świata w raftingu postanowiły promować tę niezbyt znaną i popularną dyscyplinę sportu. Z pewnością forma promocji wielu kibicom przypadnie do gustu - Czeszki postanowiły wziąć udział w sesji fotograficznej do kalendarza na rok 2012 - całkiem nago.
Rafterki -sport.cas.sk
Zawodniczki podkreślają, że wszystkie bez wyjątku miały ochotę na tego rodzaju sesję. - Jesteśmy kobietami i chcemy się podobać - powiedziała w serwisie sport.cas.sk jedna z rafterek Hana Kankovska. Dwie zawodniczki nie mają obecnie partnerów, a pozostałe twierdzą, że ich mężczyźni nie mieli nic przeciwko takiej sesji.
- Zdjęcia robiła kobieta. Nie wiem, czy zdecydowałybyśmy się na fotografa-mężczyznę. Wprawdzie na zdjęciach jesteśmy nago, ale tak naprawdę nie odsłaniamy zbyt dużo - przyznała Kankovska. Więcej zdjęć można zobaczyć tutaj.
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Wysłany: 2011-12-14, 16:53
wasy!wasy wasy!! kobiety nie maja zadnego wyboru!!!
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
Wysłany: 2011-12-14, 17:14
no wlasnie. ciagle mysla tylko o 1(czego przykladem jest ranma na niedawnym treningu)
_________________ (A)
Wysłany: 2011-12-14, 19:51
czypendejlsi to w wiekszości GEJE ! :O a ja nie chce geja ogladać wygolonego wszędzie :O wiec żaden dla mnie to szlaban !
chłop musi mieć włosy, WŁOSY :O
i nie być gejem.
to se moge popatrzeć na niego.
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
Wysłany: 2011-12-14, 22:34
KOBIETA
_________________ (A)
Wysłany: 2011-12-14, 23:14
a jak zrobic ze zmywarki odsniezarke?
_________________ (A)