Marcin Najman w wywiadzie dla Boxingnews mocno skrytykował Łukasza Jurkowskiego
- Jak dla mnie to Jurkowski może komentować jedynie walki żuli pod sklepem i to i tak niestety niewyraźnie, bo zwyczajnie sepleni. Choć jeśli chodzi o moją najbliższą walkę to nawet logopeda mu nie pomoże. Jednym z warunków, jakie mam teraz przed swoimi walkami to oczywiście zakaz komentowania mojej walki przez Jurkowskiego. Z tym problemu niebyło. On dał się już poznać wszystkim, jako nadworny wdupowłaz Salety. Moja walka z Saletą w formule K1 to zupełnie odrębne wydarzenie medialne tego wieczora, odbywać się będzie po zakończeniu gali mma. Jurkowski będzie mógł sobie wówczas po seplenić, co najwyżej do ucha jakiegoś kolegi, może Krzysia Kułaka, drugiego nadwornego wdupowłaza Salety…
Mam nadzieje że w końcu ktoś mu zamknie morde tak że więcej jej nie otworzy...
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-08-27, 17:51
Typowe gadanie kolesia, który jest skończony. Wie, że jako fighter prezentuje bardzo kiepski poziom, nadrabia do czczą gadaniną. Teraz zyska znowu na rozgłosie bo pewnie Jurkowski, choć mam nadzieję, że nie, coś mu odpowie i w mediach zacznie się jazda. Najman stara się po prostu wokół siebie szumu zrobić. Może znowu wyzwie kogoś do walki da się sprać, ale kasa będzie.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2011-08-27, 18:25
Pajac chce narobić wokół siebie hałasu , obraził się po tym jak Juras skomentował jego walki . Za walkę z Jurasem dostał by sporo kasy , więc co mu szkodzi dać sobie ryj obić .
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Mówił że jeśli przegra walkę z Saletą to skończy karierę i słowa nie dotrzymał. Mam nadzieje że rewanż też przegra i na jakiś czas zamknie swoją pajacowatą morde
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Tym człowiekiem, powinien zająć się jakiś związek sportowy albo komisja sportowa, dać mu dyskwalifikacje, najlepiej dożywotnią.
Problemem dla mnie osobiście nie jest, to że obraża innych sportowców z mma czy innych sportów walki - wiadomo, że od pierwszego lepszego dostałby po ryju. Problemem jest, to że on swoją postawą, daje zły przykład młodzieży (trenującej i nietrenującej) swoją niesłownością, brakiem szacunku dla przeciwnika, warcholstwem, nieumiejętnością przegrywania i elementarnym brakiem honoru.
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2011-08-29, 18:37
wojak11 napisał/a:
Problemem jest, to że on swoją postawą, daje zły przykład młodzieży (trenującej i nietrenującej) swoją niesłownością, brakiem szacunku dla przeciwnika, warcholstwem, nieumiejętnością przegrywania i elementarnym brakiem honoru.
wojak11, trudno się nie zgodzić, ale mam nadzieję, że młodzież ma na tyle oleju w głowie żeby nie brać sobie takiej karykatury fightera za wzór. Chociaż nie zdziwiłbym się gdyby tak, niestety, było.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
HubertW Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 28
Wysłany: 2011-08-29, 21:46
To pewnie przez te bransoletki co teraz nosi hihi xD Dostał od nich takiej kiety że sie poczuwa za mistrza świata xD
_________________ Enjoy ;D
Castet Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Maj 2010 Posty: 152
Wysłany: 2011-08-30, 09:46
Co jak co,ale Najman po walce z Saletą,podobno przekazał calą swoją kasę na jakieś chore dziecko.Jeżeli to prawda,to szacun dla niego,pomimo tego że jest burakiem.