Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 129 Skąd: częstochowa
Wysłany: 2008-07-17, 20:35
FranzMaurer ja stoje już 8 lat po bramkach haha i wież mi nie stoje za to że mam ładne oczy jak zaczynałem stać na bramce ważyłem 70 kilo , waga to nie wszystko , ale dzięki niedługo może przekrocze 100-wke
_________________ "Boże chroń mnie przed przyjaciułmi bo z wrogami sobie poradze"
"Grzeczni chłopcy ida do nieba. Niegrzeczni idą tam, gdzie chcą..."
Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 129 Skąd: częstochowa
Wysłany: 2008-07-18, 08:13
3 miesiące temu koks pierwszy raz w życiu , na fotce ważę góra 87kilo ( 7 kilo na koksie propa+deka) 4 lata temu doszedłem do 90kilo bez odrzywek i koksu ale musiałem wyjechać do pracy i treningi padły bo nie miałem dostępu do siłowni a na kwaterze nie poćwiczysz trening ala "kryminał tango" nie nadaje się do budowania masy.P.S.fotka po treningu na motyl i koniec kuracji czyli spompowany ;-D , wrzucę aktualną jak zrobie
[ Dodano: 2008-07-18, 08:14 ]
wzrostu mam 183cm
_________________ "Boże chroń mnie przed przyjaciułmi bo z wrogami sobie poradze"
"Grzeczni chłopcy ida do nieba. Niegrzeczni idą tam, gdzie chcą..."
3 miesiące temu koks pierwszy raz w życiu , na fotce ważę góra 87kilo ( 7 kilo na koksie propa+deka) 4 lata temu doszedłem do 90kilo bez odrzywek i koksu ale musiałem wyjechać do pracy i treningi padły bo nie miałem dostępu do siłowni a na kwaterze nie poćwiczysz trening ala "kryminał tango" nie nadaje się do budowania masy.P.S.fotka po treningu na motyl i koniec kuracji czyli spompowany ;-D , wrzucę aktualną jak zrobie