wg was jaki ochroniarz jest lepszy na bramke:
-wielki napompowany kox?
-czy moze lepiej ktos z kręgu SW?[mniejszy,ale umiejący sie dobrze bić po prostu]
na mnie wieksze wrazenie robi taki zwykły chlopaszek na bramce bo wtedy poprostu mam pewnosc ze ten cos umie, bo inaczej by go tu nie bylo tak samo w Vanilla Club w Bydgoszczy, wszyscy ochroniarze takie wielkie misie a wsrod nich jeden z moich trenerow tajskiego polowe mniejszy od nich a wrazenie robil podczas akcji
No, ale taka prawda ze koks to owiele grozniej wyglada
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2008-02-10, 17:19
KOKSY!! np jak wpadnie dwoch koksow co waza po 120kg wyciskaja 200kg(wiem ze nic do tego nie ma ale napisalem sobie:PP) to maly ochroniarz dostanie zwyczajnie po dupie
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Pewnie, że koks. Jednak jakby nie było wygląd budzi pewien respekt i ludzie sie hamuja. A jesli na bramce stałby ktoś mizerny to podejrzewam ze miałby dużo roboty :)
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-02-11, 08:22
najbardziej nie lubie justusow na bramkach bo jak dojdzie do jakiejs spiny hu#e zawsze gazemm wyjezdzaja i nie bardzo umieja z niego kozystac bo zawsze ktos postronny dostanie albo gupio kozacza naduzywaja swojej sily bo maja tonfa i mysla ze sa straznikami teksasu najlepszy jest kosk na bramke i jak jeszcze ma opanowany jakis styl chwytany wykreci komus reke i go wyprosi a nie zlamie szczeka i rozkwasi nos
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-02-11, 19:08
Na bramke bez wątpienia najlepszy jest koks bo straszy wyglądem i ktoś musiałby być bardzo odważy żeby się na takiego żucić.Ale takie koksy to bez mózgie palanty i tylko niektórzy z nich umieją się bić.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
musimy sobie odp na pytanie:skuteczniejszy jest kloc do przepychania,czy zawodnik techniczny,ktory nie rzadko finezyjnymi ciosami[rzutami] rozkłada o około 50 -60 kg cieższych 'zawodników"??/?