Powinien być dział na potreningowe zalosci cos ala sciana placzu^^ swiruje, ale ten post taki bedzie, tak jak w temacie. Juz troszke trenuje, wczesniej tez mialem odciski, ale nie takie hardcorowe, chodzi o odciski na stopach konkretniej na palcach (duzy i maly najbardziej poszkodowane) i zastanawiam sie czy to tylko wina butow? myslalem ze zejda spokojnie wiec za bardzo nie wnikalem, ale miesiac a one sa ew wieksze i chyba nie maja zamiaru znikac^^ i takie pytanko czy jest jakis bajerek do kupienia na nie, albo jakis sprawdzony sposob na ukojenie?
Ostatnio zmieniony przez Cibor 2008-10-07, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Ja to mam z jakiejś stronki znalazłem i jakoś ustawiłem tylko ze to miałem na kompie a znalazłem to w cholere czasu temu. No i jakoś to ustawiłem ale już mnie denerwuje. No i nie ma już
Zmien buty i musi byc dobrze. Na odciski sa plastry, ale jak bedziesz je ciagle ocierał to nic nie pomoże. Po prostu musisz dac im na jakis czas spokój.