Pimpek co ty taki rozgoryczony jesteś przez Batmana
Kurcze batman tylko 1,5 roku starszy, a jakie kapturki
Teraz dopiero obczaiłem że ze mną masakra...
Nie lubie cie Batman
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Gad, Nie każdy w tym samym wieku wygląda tak samo. Moi koledzy z klasy są zupełnie innej postury niż moja. Jeden masywniejszy i wyższy, drugi drobniejszy.
Batman jutro raczej coś wrzucę. Ćwiczyłem ale musiałem na prawie rok odpuścić bo za wcześnie zacząłem i stawy mnie strasznie bolały. Od jutra zaczynam. Zobaczymy co będzie
Jeśli się umiejętnie ćwiczy i nie strzela popisówy to nie widzę problemów. Zwykle 13 latki lecą na duże ciężary bez rozgrzewki i pózniej kontuzje i problemy.
Gad, Absolutnie się z Tobą nie zgodzę. Pisałem to już w kilku postach, ale napiszę jeszcze raz. Nie można zaczynać w młodym wieku, ponieważ mięśnie nie są jeszcze ostatecznie rozrośnięte, przed nim jeszcze dojrzawnie fizyczne, rośnięcie, tycie. To tylko biorę na "chłopski" rozum i chyba to dobre myślenie.
No wiesz jak ja miałem 10/11 to robiłem pompki,brzuszki,przysiady. Od 13 lat pół roku ćwiczyłem 2 x hantlami po 5 kg a jak miałem 13,5 roku ćwiczyłem na siłowni szkolnej do około 15 lat niezle wtedy wyglądałem. Potem przerwa na rok i od 16 lat przeniosłem się na profesjonalną siłkę i tak do teraz nieraz z przerwami. Większość ludzi z mojej rodziny także ćwiczyło w moim wieku i są w pełni zdrowi. Najważniejszy jest umiejętny trening bo jeśli nie jest się w 100% pewny techniki to możemy darować sobie ( chyba że chcemy zostać kalekami ). Najlepszy jest trener w młodym wieku ponieważ 1 na milion małolat potrafi te rzeczy które wypisałem.