Ze stówa bedzie ;|
Bicepsik, wczorajzrobilem klate z tricem i stwierdzilem ze dowale sie jeszcze jednym cwiczeniem na biceps, bylo 37 ;)
Triceps jeszcze ;)
Waga stoi w miejscu 72. W kwietniu 25 lece na Knockdown sie klepac to pewnie schudne pozniej 70... Juz konkretne przygotowania i pora chyba spac bo nie zyje ;p
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-03-17, 18:21
Pimpek przyłóż większą wagę do tricepsa. Oczywiście widać, że to wina genetyki lecz eksperymentuj z ćwiczeniami i seriami, ponieważ na fotkach nie różni on się zbytnio wielkością od bicepsa (a nawet jest trochę mniejszy ;]), a jak wiadomo triceps to 2/3 mięśni ramienia.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Właśnie kiedys olewałem go i nie bardzo się starałem. Od niedawna porządnie go jade i chyba stał się moją ulubioną partią, którą z zadowoleniem cisnę ;)