Dobra sylwetka 16'latka. Taka ala' plażowa bez nadmiaru tłuszczu i estetyczna.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-03-21, 00:24
Killu napisał/a:
Zawsze jak widzę posty Lucjusza w tym dziale to mam nadzieję, że w końcu coś wrzucił :P
Jak zakończę wiosenny cykl (koniec na początku maja), i będzie on dla mnie efektywny: Wrzucę. A może nawet coś więcej wykombinuje.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Ziomek Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 148
Wysłany: 2010-03-21, 10:35
Ja patrzę na te zdjęcie to mam większą chociaż mam 30 w bicku. Jaki wzrost? Ja 165.5 cm . Może jakieś jaśniejsze zdjęcie? Zdjęcie na pompie czy normalnie?
Pomógł: 24 razy Wiek: 19 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1434 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-03-21, 11:12
Dodam też coś od siebie. Na razie tylko biceps, ale jak skończę ten cykl to zrobię porządniejszą sesję i dodam moją (zapadniętą jak stodoła )klatę i plecy.
[img][/img]
[img][/img]
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-03-21, 11:12
Ziomek napisał/a:
Ja patrzę na te zdjęcie to mam większą chociaż mam 30 w bicku. Jaki wzrost? Ja 165.5 cm . Może jakieś jaśniejsze zdjęcie? Zdjęcie na pompie czy normalnie?
Widzę, że znalazła się osoba z miarka w oczach? A jak twoim zdaniem można porównać wielkość jakiejś partii do innej przyglądając się zdjęciu? Wszystko jest zależne od oświetlenia, odległości aparatu, nawet grubości ramienia (w końcu nie jest to obraz 3D).
Sun Tzu, "Sztuka wojny"