Wstaw swoje zdjęcia kulturysto :). Jestem rok od ciebie młodszy baranie. Ty jesteś ekspertem wiadomo :).
Pozdro ;D
Po pierwsze chodziło mi o to po co się tym zdjęciem chwalisz w avatarze, i nie rok tylko 2 lata młodszy i zrozum w końcu, że to forum nie dla ciebie, zaniżasz tylko jego wartośc.
_________________ Ten, kto zwycięży siebie, jest największym wojownikiem.
Nie chwalę się zdjęciem w avku kto tak pisze? Pomyśl co zrobi 2 osoba lub co napisze jeśli powiesz "opuść te forum" chyba że jednak jesteś tak głupi jak się wydajesz
Shinra, może warto sie zastanowic nad tym żeby skończyć cały cyrk? Ostrzeganie swoją drogą, było tego tyle (tych pisemnych w tematach, SB jak i w profilach osobno), że nie warto się bawić przynajmniej dla mnie. To tylko drobna sugestia bo przez takie zachowania zastanawiam się co tutaj robię, zapewne nie tylko ja...
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-08-06, 17:22
Ja się podpisuję pod tym co pisze Pimpek35, co temat kłótnia i (niespodzianka!) z udziałem Ziomka.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
też jestem za ale skończymy offtopa i może ktoś wrzuci jakieś fotki i pochwali się jak pracował w wakacje::P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
A ja 20 zrobiłem sobie totalny luzik nic nie robienie. Od razu tłuszczyk przyszedł i dobra forma w pompkach których nie nawidzę lubić ale muszę aby nie robić po 10 w klubie poszła w ch**. I znowu od początku... Tak samo z rozciągnięciem.
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-08-28, 09:09
U mnie przez wakacje też się opierniczałem (jeżeli chodzi o siłownie). Od poniedziałku zaczynam cykl. Oczywiście w wakacje biegałem, pompki itp. ale mimo to na brzuchu co nieco się pojawiło.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
A ja znikąd nagle zwiększyłem liczbę podciągnięć na drążku do 25, podchwytem pełnych. Zauważyłem to po alkoholu :D Teraz od września niech ja tylko dorwe swój plan lekcji to po lekcjach obiad i na siłownię :) Kawał dobrej roboty musi być.
MOŻNA JECHAĆ :D
a ja myślałem że moje 16 na drążku to dużo... Właśnie wyprowadziłeś mnie z błędu:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy