_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Nie ma żadnego planu który zrobi rzeźbę czy bestialski wygląd, trzeba po prostu dawać z siebie wszystko. Dużo boksu, biegania, interwałów, ćwiczeń z własnym ciężarem, skakanki, i się zrobiło ;) Na siłowni tzn na sztandze , na ciężarach ćwiczyłem w swoim życiu lekko ponad miesiąc, z czego 2 tygodnie w te wakacje - reszta to "zabawa" bez przyrządów. Na brzuch ABS II polecam, od poziomu 8 zaczyna się robić fajnie :D
WoW i taki kaloryfer zrobiłeś ABS II?^^ Miałeś może do tego dietę(jeśli tak to proszę napisz mi jak ona wygląda ; D wiem jestem męczący...)
Majkel Pomógł: 14 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 509
Wysłany: 2010-08-30, 22:36
kosak Ty przypadkiem nie trenujesz MT?
_________________ BABILON PŁONIE-CZAS ODEBRAĆ KORONE BESTIA NA TRONIE KRWIĄ SPLAMIONE DŁONIE TARCZĄ MOJ BÓG MÓJ POCZĄTEK I KONIEC
Nie trenuje MT, tylko boks. Teraz mają dojść elementy kickboxingu.
Dieta? Powiem ci jaką mam dietę, żaden problem:
Śniadanie: Jak największe, sterta jedzenia , najlepiej przygotować dzień wcześniej wieczorem, dużo ryżu.
W szkole jem kanapki z mięchem i serem, jak mam dorzucę jakieś warzywa.
Po szkole obiad, to co mama przyrządzi.
Kolacja: Jak najmniejsza, z 2 kanapki , ok 100g twarogu.
Do tego dużo surówek, i tyle. Trener mówi że w tym wieku można jeść wszystko bo wszytko przepalimy, ja ostatnio obciąłem trochę węglowodanów i waga poszła w dół.
halo22 napisał/a:
WoW i taki kaloryfer zrobiłeś ABS II?
Robilem jeszcze brzuszki na ławeczce do brzuszków z talerzem 10kg w łapach i skręty tułowia z talerzem 20kg w rękach stojąc ;)
eh ja na ABS II mam teraz 5 poziom-.- ehh trzeba ruszyć dupę i ostro brać się za siebie:P zmotywowałeś mnie trochę:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
ja muszę mieć widoczny brzuch bo za duży bf u mnie jest ale już pracuje nad tym 1 tydzień za mną ^^ Ogólne wnioski po wakacjach obwód w bicepsie +1.5cm. kondycja minimalnie lepsza. waga 2kg w dol. brzuszek lekko mniejszy. Plany: OSTRE ZAPIER.... i koniec użalania się:P
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
pimpek, jestem ciekaw jak masz nogi rozbudowane,
'nogi to fundament i baza, bez niej człowiek by nie ustał na ziemi'
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
hah jedyne co mam tak w miarę rozbudowane to właśnie nogi szczególnie łydki ale reszta żenada xD