Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokaż swoją muskulaturę !
Autor Wiadomość
shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-10-01, 22:00   

Lucjusz1992 napisał/a:
(sprawy video + foto pochłaniają duża ilość czasu wolnego)
Czy ja wiem? Czas to pikus. Najtrudniejsze będzie prawidłowe zrobienie zdjęć i zaprezentowanie wyników. Po prostu nie potrafię 'pozować'. No i nie wiem czy będę mógł co dzień dodawać foty (co 2-3 dni), ale to jeszcze się okaże.
Lucjusz1992 napisał/a:
mógłbym opisać aktualne dążenia do mojego celu treningowego (dobicie do 93 kg). Czyli video, foto oraz merytoryczne informacje z tego typu przedsięwzięcia.
Supcio, będzie właśnie jakaś alternatywa. A gdy nas więcej to nóż widelec jeszcze, ktoś się przyłączy.
No, a z mojej strony jesli chodzi o podbijanie wagi mogę pomóc tak, że tym, którym "mama nie chce gotować oddzielnie" mogę zrobić instrukcję "jak ugotoqwać i się udławić. tanio i szybko" ;D
Chyba przegłem :-P
michal_5_fcb napisał/a:
Tylko jak to byś sobie wyobrażał? Mod (Ty, Lucek albo ktoś inny) zakłada taki temat o, dajmy na to przykładowo, nazwie "Komentarze" (nic innego nie przychodzi mi do głowy ) i tam każdy kto ma jakieś pytania do np. Ciebie tam pisze?
A co byście powiedzieli na to, aby ewentualne pytania kierować na PW?
Jezeli juz to bylo pewnie tak tak: 1)"Temat Akcja" 2) "Temat Akcji - komentarze". No i podlinkowanie komentów w pierwszym poście Tematu. Ale ta kwestia to i tak najmniejszy pikuś.
Odpowiedzi na PW odpadają gdyż primo jak zauważyłeś byłoby to uciążliwe, secundo w temacie, ktoś może zauważyć miejsce na jakąś drobną poprawkę/zmianę, a takową wprowadzić można by dopiero za szerszą aprobatą, tetrio PW mija się z celem - 'aspektem porządkujacym' - forum jest od udzielania pomocy/informacji użytkownikom - zasada jest prosta: ktoś zadaje pytanie, ktoś odpowiada, ktoś inny też z tego kożyta, wszyscy zyskują na czasie i 'produkowaniu się'.
michal_5_fcb napisał/a:
Do głowy przyszedł mi jeszcze jeden pomysł. "Przykleić" temat o nazwie "Zanim zapytasz" i tam wypisać odpowiedzi na najbardziej proste i powtarzające się pytania.
Tematy typu "Zanim zapytasz" odnoszą się raczej do regulaminu i najczęstszych pytań 'ogólnych', a tu mamy przecież do czynienia z konkretnym tematem.

Musze jeszcze załatwić sprawę odciążenia kolan (konkretnie chodzi o rower stacjonarny -> http://fitbay.pl/2169-row...super-bike.html - chce jak najtaniej, bo cienko z kasa, ale nie wiem jak to moze sie sprawowac za taka cene-jak ktoś coś wie to niech pisze ShoutBoxie) i pare pomniejszych.... no i mysle ze w przyszlym tygodniu bedzie mozna zaczac.

A jeszcze sprawa częstotliwości.
W założeniu miałem codzienny trening (prócz niedziel) z pojedynczymi przerwami (odciążenie i siły po robocie nie zawsze są), ale przeleciało mi przez głowę, że początkujący mimo wsyzstko nie konieznie da radę, więc nie jestem pewien jak to rozłożyć. Ba, jestem wręcz zdezorientowany.
Pomyślałem o wersji (T-tening/P-przerwa) |T,P,T,T,P,T,P,TT,P,T,P...| - co myslicie o takim ustawieniu? Niby to i tak indywidualne zagadnienie, ale jak juz ma byc uniwersalnie...

Pomoc od strony techninczno-merytorycznej i samej techniki wykonywania na pewno się przyda, za co zresztą będę wdzięczny.

FranzMaurer4444 
Kierownik

Wysłany: 2010-10-05, 18:17   

siema ;-) czasami zaglądam pimpek ładnie ja na razie nic nie wrzucam na wiosne cos wrzuce przez zime cos podpakuje,bo przy pimpku nie mam szans... :mrgreen: ..pozdro!

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2010-10-05, 22:09   

Coś dla późniejszego porównania (bez pompy):

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

FranzMaurer4444 
Kierownik

Wysłany: 2010-10-06, 22:15   

chcialbym zobaczyc lucjusza obok pimpka ,tak porownania . lucjusz dobrze wygladasz,zwiekszyl bym mase bicepsa.;) aha i jeszcze najszersze grzbietu.

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2010-10-06, 22:34   

Z najszerszym nie jest tak źle, jedna z tych partii na ktore nie narzekam (jest ich mało, wręcz za mało :-P ):

P.S Co do porównania zapewne byłaby to wersja coś ala' Dawida z Goliatem, mój śmieszny wzrost wręcz świetnie by to oddawał :-D .

Alan Shearer

FranzMaurer4444 
Kierownik

Wysłany: 2010-10-07, 15:33   

Lucjusz1992 napisał/a:
Z najszerszym nie jest tak źle, jedna z tych partii na ktore nie narzekam (jest ich mało, wręcz za mało :-P ):
[url=http://img411.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

P.S Co do porównania zapewne byłaby to wersja coś ala' Dawida z Goliatem, mój śmieszny wzrost wręcz świetnie by to oddawał :-D .

kulturysta nigdy nnie jest zadowolony z wygladu- zawsze jest cos do poprawy :mrgreen:

na tamtym zdjeciu nie moglem dostrzec-na tym juz zobaczylem-jest ok.ale bicepsy wciaz aktualne ;)

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2010-10-07, 16:35   

Biceps, Klatka, Barki, Prostowniki... ehh te partie.

Alan Shearer

Rafi93 
Kick Boxing/Judo

Wysłany: 2010-10-07, 20:17   

Ehh człowiekowi to ciągle mało , im więcej ma tym chce mieć więcej :mrgreen:

FranzMaurer4444 
Kierownik

Wysłany: 2010-10-07, 22:23   

nikt nie jest doskonaly ,ale pozostaje ... sie starac ;)

Castet 

Wysłany: 2010-10-10, 12:46   

Miałem coś dać,ale jak was zobaczyłem,to stwierdziłem że nie będę się kompromitował :D

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-10-10, 16:28   

hah ja też bym dał ale raczej w temacie humor XD

Pimpek35 

Wysłany: 2010-10-21, 07:42   

Wrzucę potem coś, troche mnie nie było :)

Do Lucjusza się nie umywam, więc pora skończyć tę dyskusję :)
Ostatnio coś znów nie rosnę...
187cm
waga 76-78, ciągle się tu kręci od lata.
Opalenizna zeszła, blady jestem i wszystko blee ;d

michal_5_fcb 
FC Barcelona

Wysłany: 2010-10-21, 19:21   

Chciałbym żeby u mnie było tak blee... :-) :-)
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"

Pimpek35 

Wysłany: 2010-10-22, 22:27   

Co kłamiesz panie kolego ;>
W ogóle czemu tak cicho? Niedawno ktoś tu tęsknił za aktywnością tematu ;)

yaol90 
fight for every day

Wysłany: 2010-10-23, 15:21   

wiesz pimpek JAK Ty wrzucasz takie foty to każdemu wstyd się robi(przynajmniej mi) i lepiej już nic nie mówić:P

Odpowiedz do tematu