Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomożecie? :D
Autor Wiadomość
RaptoR 

Wysłany: 2008-10-04, 11:23   Pomożecie? :D

Cytat:
Dlaczego założyłem tę stronę:
Mam 25 lat i jak dotąd jeszcze nigdy nie uprawiałem seksu. Smutne, ale prawdziwe. Cała historia jest jednak trochę bardziej interesująca.

Mając 21 lat zaręczyłem się z kobietą, którą kochałem, i z którą chciałem spędzić resztę życia. Zdecydowaliśmy, że ze skonsumowaniem związku poczekamy do ślubu -- oboje chcieliśmy, aby było to coś wyjątkowego. Niestety po roku, sześć miesięcy przed naszym ślubem, okazało się, że moja narzeczona sypia z innym mężczyzną. Byłem załamany. Przez ostatnie 3 lata nie byłem w stanie spotykać się z kobietami, tak bardzo czułem się zraniony. Jednak natury nie da się oszukać i potrzeba seksu zaczęła mnie po prostu przerastać, dlatego założyłem się z moją przyjaciółką -- jeśli uda mi się uzbierać 5 milionów odwiedzin na tej stronie, w ciągu 1 miesiąca, ona pomoże mi z moim "problemem" i spędzi ze mną noc. Jeśli przegram, przez tydzie? będę jej niewolnikiem wykonującym wszystkie jej polecenia.

Strona wystartowała 1 października 2008, więc mam 28 dni, żeby wygrać zakład. Jak dotąd, stronę odwiedziło 395438 osób.

Pomóż mi wygrać zakład i powiedz o tej stronie swoim znajomym! Chcę w ko?cu stracić dziewictwo, ale nie dokonam tego sam (dosłownie i w przenośni ;), więc nie zastanawiaj się roześlij adres tej strony gdzie tylko możesz!

UWAGA! Odświeżanie strony w przeglądarce, albo odwiedzanie jej jakimkolwiek skryptem nic nie pomoże -- licznik nie uwzględni tych odwiedzin! Gdybym chciał oszukiwać, to sam bym sobie ten licznik podkręcił, ale przecież nie o to chodzi! Jeśli chcesz pomóc, powiedz o stronie swoim znajomym!

Nie zamierzam na tej stronie umieszczać żadnych reklam, chyba że oferta reklamodawcy będzie naprawdę atrakcyjna, rzetelna i poważna! Strona nie powstała w celach zarobkowych, dlatego nie ma tu żadnych denerwujących śmieci i mam nadzieję, że ta sytuacja się utrzyma! Nie spodziewałem się takiego odzewu na mój apel, naprawdę brak mi słów... Wygląda na to, że może mi się udać! Generujecie bardzo duży ruch, ale jestem gotów pokryć koszty utrzymania serwera z własnej kieszeni. Jeśli sytuacja zrobi się naprawdę dramatyczna i przerośnie mnie finansowo, dopiero wtedy przyjmę ofertę jakiegoś reklamodawcy (a dostaje ich dużo). Do tego czasu cieszcie się z, chyba jedynego w Polsce, niekomercyjnego kawałka Internetu! :D

Ja :)

Dziewczyna, z którą się założyłem

Beka na maksa :)

Edit: Moderator jest wrednym typem i wykasował adres. Życzę typowi tygodnia "niewolnictwa" i nauczenia sie rozwiązywania swoich problemów własnym wysiłkiem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Boruta

Lucjusz1992 
PZKFiTS

Wysłany: 2008-10-04, 12:00   

A ja dodam, że to jest jeden z wielu przekrętów jakie chodzą po necie. Niby dlaczego nie zmieni skryptu na stronce, lub nie podkręci licznika tych odwiedzin? Gdyby chciałby ją "zniewolić :D" to by tak zrobił i problem z głowy. A mając 5000000 odwiedzin w ciągu miesiąca może uzyskać takie oferty od "reklamodawców", że sam z chęcią napisze takie bzdury i wyśle je w "Polskę". Tu pasuje świetnie powiedzenie: "Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze". ;-)

"Ból przemija, chwała trwa wiecznie"
Alan Shearer

KaMaSx 

Wysłany: 2008-10-04, 12:25   

jestem tego samego zdania co Lucjusz

Chudzielec 

Wysłany: 2008-10-04, 13:28   

facet, jeśli ma jaja, umie sam poderwać i zdobyć laskę, bez żadnego handlowania. Niech pójdzie do fryzjera, pobiega trochę dla lepszej kondycji, ubierze się w fajny ciuch i podrywa.

lukasz92 

Wysłany: 2008-10-06, 16:36   

żal.pl 25lat i prawiczek to musi być mega ciota

Amadi 

Wysłany: 2008-10-06, 18:19   

Cytat:
żal.pl 25lat i prawiczek to musi być mega ciota

Albo gej :lol:

jakub126p 
Karate Tsunami

Wysłany: 2008-10-06, 18:47   

Lukasz 92 już obeznany?? ;-) ;p
Pozdro! xD

-Ej, Zdzichu! - Co? - Zarzuć jabolem! -Ale mam cytrynowy! -kur2 wolę malinowy!

Chudzielec 

Wysłany: 2008-10-07, 16:10   

Heh teraz coraz wcześniej ludzie zaczynają :P ja byłem już pełnoletni ;)

lukasz92 

Wysłany: 2008-10-07, 16:13   

Co 16 lat to sporo :-)

Amadi 

Wysłany: 2008-10-07, 17:57   

Może załóżmy lepiej temat "Jak straciłem cnotkę" lub "Od którego roku życia zacząłem prowadzić życie seksualne - przeżycia i refleksje" :lol:

KaMaSx 

Wysłany: 2008-10-07, 18:44   

lepiej nie :mrgreen: bo jeszcze jakis koles z forum napisze: trzech chlopa wzielo mnie na sile :lol:

Amadi 

Wysłany: 2008-10-07, 19:06   

KaMaSx napisał/a:
trzech chlopa wzielo mnie na sile

Albo że mu mydło spadło ;] :mrgreen:

KaMaSx 

Wysłany: 2008-10-07, 19:08   

no wlasnie, wiec ten temat odpada :lol:

Teo 
Inny niż WSZYSCY

Wysłany: 2008-10-07, 19:44   

czemu odpada :?: moglby powstac, tylko ze potrzebny bylby podtytul "WYLACZNIE MILOSC HETEROSEKSUALNA" :-D

KaMaSx 

Wysłany: 2008-10-07, 22:23   

no chyba ze tak :mrgreen:

Odpowiedz do tematu