Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pozer;]
Autor Wiadomość
Fajters 

Wysłany: 2009-02-02, 22:02   Pozer;]

Jak patrze na takich ludzi co na blokach piszą "hwdp" albo gdzieś czy drą pape typu "szmaty,szkiely,itp" aż żal mi takich dzieci nawet nie wiedza co gadają koleś ledwo przestał ssać cyca mamy a jp100% już sie drze ostatnio dostałem takie coś od ;/ yhm

10 stycznia roku pamiętnego
Policja zabiła kibica młodego
Kibice płakali, policja się śmiała
Zabijemy tą ku.rwę co pałą machała ?
Wyślij to do wszystkich znajomych których masz
na fotce inaczej trzymasz z psami HWDP/JP na 100%

To mnie wg rozbroiło.A wy co sadzicie o takich pozerkach hehe:]

Sajgon 

Wysłany: 2009-02-02, 22:50   

Fajters napisał/a:
A wy co sadzicie o takich pozerkach hehe:]

Wybić ich co do jednego :evil: Chociaż z drugiej strony to śmiać się nie będzie z czego :lol:

.: www.sztuki-walki.bloog.pl :.

Torkowy 

Wysłany: 2009-02-03, 00:40   

Niektórzy mają gówno w głowie, nic na to nie poradzisz. A najśmieszniejsi są ci do 15 roku życia :mrgreen:

DrunkenMaster 
Linke Gold Team

Wysłany: 2009-02-03, 01:39   

Niegroźni idioci.

-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,

-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą

Krav 
Jama Zła

Wysłany: 2009-02-03, 07:22   

Raczej przekabacone nastolatki, którym wcześniej nikt nie dał nic bardziej konkretnego i rozwijającego umysł.

koty 
Rymy wale niebywale

Wysłany: 2009-02-03, 10:49   

Mnie najbardziej smieszy dziwna moda noszenia dresow ze sciagaczami ze skarpetkami na widoku,albo te skarpetki sa ekstra cieple albo poprostu w zime nie jest im zimno, nie mowiac juz o tym jak to wyglada :-/ Mam nadzieje ze problemow na starosc ze stawami nie bedzie :roll:

Gdybym był ślepy niszczył bym Mc brajlem

Pimpek35 

Wysłany: 2009-02-03, 13:58   

To jest moda na "HWDP". Wiekszosci ich, policja nawet nic nie zrobila a jesli cos im sie stanie to pierwsi sa na komendzie. To jest moda i nic wiecej. Te typki nie wychylaja nawet glowy zza osiedla na ktorym sie wychowali i jezeli ich kolezka zrobil cos niezgodnie z prawem i poszedl za to siedziec, to oni zeswirowani, ze psy to i tamto :)
Jesli robimy wszystko zgdodnie z prawem to nie mamy powodow zeby wypisywac HWDP na murkach i inne JP.
Raz tylko mialem sytuacje gdzie pojechalem na mecz z kolezka i zabral nas jakis typ (na stopa jechalismy). Mial on jakos ze 20+ lat ale byl malutki. Okolo 160 cm. Gdy tylko wysiedlismy z samochodu, juz tam szare kaski sie darly "Dorwe Cie konusie i ten szalik bedzie moj" i smiech. Chociaz nic nie zrobilismy kompletnie :)

No, ale to juz jest takie nastawienie, ze nawet dziadek ktory wpadl na mecz nie moze usiasc tam spokojnie i obejrzec akcji przez tych chlopaczkow ktorzy tam trzesa stadionami. Niedosc, ze z 1 strony jest wrogiem chlopaczkow to z 2 kiedy wyjdzie ze stadionu zostanie obity przez zaklocanie porzadku i inne takie przez sluzby bezpieczenstwa...

Czasem jest na tyle wporzadku, ze nawet jak siedzimy sobie z kolezkami gdzies na lawce, idzie policja, chlopaczki od razu wrogwie nastawienie ( :evil: ) ja ( :-P ) policjanci ( :?: :mrgreen: ) z tekstem "co tam chlopaki kombinujecie :mrgreen: ) i smiech :P

Torkowy 

Wysłany: 2009-02-03, 15:09   

W każdym fachu trafią się czarne owce. I nit nie wypisuje "jebać prawników", "jebać lekarzy" czy "jebać sędziów piłkarskich". Ja żyję już 21 rok i nigdy z policją nie miałem problemów. Jak zresztą 99% HaWuDePowców.

Fajters 

Wysłany: 2009-02-03, 15:32   

Ta dokładnie, chociaż czasami jak byłem z kumplami to wyganiali nas albo spisali czy tam gonili ale nic do nich nie mam i jak patrze na takie osoby co przed nauczycielami robią w gacie albo dyrkiem a przed policją by płakali a na komisarjacie było by kowalski ulica ulowa 56/26 ;p.Jak wyżej gadaliście to chyba moda a nie jakaś nienawiść. Zresztą tyle sie teraz tych złodziei porobiło że spokojnie niemożna komurki wyciągnać bo zaras dziesiona :P

_grucha 

Wysłany: 2009-02-03, 21:22   

jak chodziłem do podstawówki jeszcze, nie pamiętam dokładnie do której klasy, miałem fajną bluzę. kupiłem ją bo był na niej radiowóz. dopiero w domu po dokładnych oględzinach zauważyłem taki jebisty napis HWDP na klacie. potem w szkole z kumplami zastanawialiśmy sie co to znaczy hehe. były czasy ;-)

Odpowiedz do tematu