Azzaz931 Pomógł: 6 razy Dołączył: 06 Gru 2011 Posty: 215
Wysłany: 2011-12-30, 23:10 Prawda czy fałsz?
Witam, słyszałem ostatnio, że jest jakaś wyjątkowo zabójcza odmiana taekwondo, której nawet w wojsku się boją używać, wie ktoś może o co chodzi czy to tylko wymysły(gość który mi to mówił był lekko podchmielony, ale wydawało się że mówi poważnie), bo miałem takie podejrzenia, więc jak w końcu jest istnieje czy nieistnieje?
Ps. Zastanawiałem się nad innym działem ale jakoś żaden mi niepasował. Strzelałem, że bar będzie najlepszy
Wysłany: 2011-12-30, 23:33
Taaaa to jest faktycznie zabójcze:-)
[ Dodano: 2011-12-31, 00:11 ]
Dobra patrzyłem na te zabójcze techniki na youtube i w podobnych było coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=W6cmS2DR0bk nie jest to dokońca tkd, ale możliwe, że o to chodziło, a przy okazji zapytam czy coś takiego gdzie nie ma wogule chwytów może być leprze niż mma, w sęsie waszym zdaniem wygrałby fightera z wilmiku czy fightera mma i jeszcze jeśli można to chętnie usłyszałbym opinie o czymś takim(nadaje się na ulice, za ostre czy za cieńkie.)
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2011-12-31, 00:56
Prawda , to ja jestem twórcą tej odmiany , sam boję się używać tych technik
[ Dodano: 2011-12-31, 01:01 ]
Na tym filmiku koleś prezentuje techniki taekwondo i kick boxingu , tajskiego też . Jeśli się nie zna chwytów , obaleń , klinczu i technik w parterze to walki mma można z trybun oglądać jedynie .
Wysłany: 2011-12-31, 12:29
Heh dziękuje za rozwjanie wątpliwości, myślę, że jakby dodać do tego bij to była by to świetna kombinacja na zawodach z mma.(jak się patrzy z zewnątrz to wygląda nie tylko skutecznie, ale też ładnie,jeśli rozumiecie co mam na myśli).
Ps Ale nie użyłbym tego naulicy bo chyba napewno było by przekroczenie granic obrony własnej(wogule w polsce broniąc się można kogoś uderzyć? bo mamy takie prawo,że ja pier***e.
Pps sorry jak są błędy w pisowni, ale piszę z telefonu.
Heh dziękuje za rozwjanie wątpliwości, myślę, że jakby dodać do tego bij to była by to świetna kombinacja na zawodach z mma.(jak się patrzy z zewnątrz to wygląda nie tylko skutecznie, ale też ładnie,jeśli rozumiecie co mam na myśli).
Jeszcze jakieś zapasy by się przydały no i trening przekrojowy. :)
Na poziomie który reprezentuje większość z nas, trenowanie wszystkich tych sztuk walki równie intensywnie mogłoby być autentycznie zabójcze - dla trenującego.
Wysłany: 2011-12-31, 14:11
Z pewnością masz racje, ale jak by się tak do końca życia to trenowało dałoby radę(koleśowi z filmiku brakuje już tylko schwytanych, by to wrzystko opanować, bo kick, thay boxing i tkd ma już opanowane)
Ps do opanowania tego wszystkiego potrzeba tak na oko 20 lat:-)
Wysłany: 2012-01-01, 10:01
To wszystko, co tutaj jest napisane to kupa bzdur i kłamstwa. Jedyną osoba na świecie, ktora zna zabójcze techniki jestem ja. Zostałam oświecona na górze Giewont. Przekazano mi te tajemne techniki, by pomoagać słabym i likwidować zło i występek :O
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426