Polecam gimpa przy odrobinie chęci można nim zrobić to samo co photoshopem zapraszam do mojej galerii prac zrobionych tym programem:
http://www.gimpuj.info/in...;su=user;u=7611
Pomógł: 13 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Cze 2008 Posty: 851 Skąd: z Bażin
Wysłany: 2009-01-10, 22:29
Co do gimpa, to uważam go za kiepski program(bo robiłem na nim trochę), a w szkole korzystamy z Corela X3, i mi się spodobał, więc albo Corel , albo PS CS3, bo ma więcej możliwości) Portable powinien być darmowy, bo w prawach autorskich nie ma o nim nawet mowy, więc taką wersję można rozpowszechniać.
Wysłany: 2009-01-24, 17:56
dziekówa beben, szkoda tylko ,że na rapidzie, bo nie mam zmiennego IP xD, przydała by się neostrada :DD, ale po prostu bede jedzen dziennie sciagal , wielkie dzieki , tego wlasnie szulkalem
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2009-01-24, 22:23
Sargon a wogole gimp jest trudnym programem czy latwo cos zrobic? np avatar z migajacym napisem tak jak moj? chyba sa rozne wersje gimpa o roznych mozliwosciach...
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "
Wysłany: 2009-01-25, 00:24
najlepiej korzystać z najnowszych(w przypadku gimpa), jeśli się go pozna, to nie jest taki trudny, chodzi o to, że ma mało możliwości, a inne programy(według mnie są jeszcze łatwiejsze w obsłudze)
[ Dodano: 2009-01-25, 00:27 ]
SargoN napisał/a:
zapraszam do mojej galerii prac zrobionych tym programem:
Kurde, SargoN, bardzo fajne prace ;]
_________________ przyjaciół miej blisko, wrogów jeszcze bliżej.