Hm, nei wiem nie będę stawiał która runda, ale myślę, że pudzian dostanie takiego gonga w mazak że szok :D Butterbean, dobry bokser, z taką masą, będzie KO po jednym mocniejszym strzale.Tymbardziej, że Pudzian nie dostaje po mordzie od lat, tylko od niedawna.No ale zobaczymy.Serce za Pudzianem :P
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Pudzian przegra przez ciężki K.O. Stawiam na końcówkę 1 rundy.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Wierze w Pudziana ale Butterbean jest wielki więc walka skończy się po 1 albo 2 naprawdę mocnym strzale w mazak,tyle że nie wiem dla kogo bo o ile Pudzian nie będzie się bawił w super technikę to ma szanse ( ale jak wiadomo to wygra ten kto ma wygrać więc tu plus dla Pudziana bo jeśli chcą na nim zarabiać dalej to teraz wygra )
_________________ Jaka jest najlepsza sztuka walki i dlaczego jest to BJJ ??
Pomógł: 20 razy Wiek: 19 Dołączył: 11 Lip 2009 Posty: 1030 Skąd: z Polski
Wysłany: 2010-09-05, 21:25
Jestem za naszym rodakiem ale butter ma doświadczenie , koordynacje ruchową w przeciwieństwie do pudziana , jest cięższy i ma czym uderzyć , więc ciężko widzę jego los
KSW 14 to będzie wielka szopka ale obejrzeć można szczególnie interesuje mnie walka 2 ,,super bokserów" xD
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
ale te pajace zabierają możliwości dobrym zawodnikom na pokazanie się. I przez takie pajacowanie na ringu ludzie myślą że to co pudzian prezentuje to mma-.- a to co 2 spełdo bokserzy pokażą to już nie wiem jak będzie można nazwać. niech swoje porachunki załatwiają na podwórku a nie na gali. Owszem obejrzę ta gale bo dla paru zawodników warto ale reszta to raczej szopkę. Ale organizatorzy powinni się w głowę mocno puknąć bo to szkodzi mma. Mam tu na myśli prawdziwych zawodników którzy ciężko pracują na swoje sukcesy. Owszem jest tu ich paru ale co najgorsze oni są oddaleni bo uwagę przyciągają największe cioty typu pudzian, najman,saleta-.- Chcą walczyć w mma ok rozumiem ale niech zaczynają jak każdy na małych galach a nie robią kasę w KSW i ośmieszają mma.