Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-01-31, 16:06 Rashguard
Mam sobie chyba kupić zamiar Rashguard'a jak mi zostanie hajsu. Mam związku z typ parę pytań. Jak jest z jego rozmiarami i z dopasowaniem? Słyszałem, że w nim nie czujesz jak się pocisz a po za tym dobry do grapplingu bo się nie ściągą jak koszulka i nie przeszkadza aż tak i jak jest z jego zakładaniem i zdejmowaniem i czy nie będę głupio wyglądał bo za chudy to nie jestem chociaż cały czas chudnę.
Dlaczego miał byś głupio wyglądać? Piłkarze takie noszą i nikt się nie śmieje.
Na allegro masz takie koszulki. Napisz maila do sprzedającego żeby Ci wysłał wymiary konkretnych rozmiarów. No chyba, że kupujesz w sklepie. W sklepie możesz sobie przymierzyć, nie?
A to dlaczemu? Pytam z ciekawości, zawodnicy bardzo często wchodzą do zawodowego ringu w spodenkach i innych akcesoriach tej firmy. Zastrzeżenia miałem tylko jak kupowałem bandaże, bo za logo manto trzeba było zapłacić 200% normalnej ceny (do końca i tak kupiłem zwykłe )
Kiepska jakość. Najgorszy rasz jaki widziałem. Zreszta większość sprzętu tej firmy z którym się zetknąłem oceniam nisko. Spodenki też są słabe, a suspensor pękł jednemu z moich uczniów na treningu. Natomiast zawodowcy wychodzą w tym, za co się im zapłaci.
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Ja od jakiegoś czasu używam rashguarda firmy Professional Fighter. Ogólnie jestem zadowolony. W czasie treningu czuję się komfortowo, materiał dobry, przepuszczający powietrze.
Polecam!
to wygląda jak reklama sklepu, tym bardziej że PF lubi się reklamować w ten sposób również na innych forach. Co więcej jest to temat "dziwnie" odświeżony.