Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-01-03, 15:38
Boruta napisał/a:
do dziś z rozrzewnieniem wspominam jak Leroy w knajpie wpierdol dostał :D .
Kurde Boruta już jestem twoim fanem
Nalezy popierać takie akcje charytatywne
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2009-01-03, 15:40
Boruta napisał/a:
1. Heh. Tak jestem dinozaurem. Aczkolwiek pamiętam z czasów młodości (za moch czasów panie dziejku to hoho! ) dinozaury łapiące młodziezowa muzykę. Moze ja jestem od nich mniej reformowalny, a może to jednak kwestia tej muzyki.
2. Rap i hip hop nie są tożsame, choć często się je w Polsce utożsamia. Rap to była troche ostrzejsza muzyka. Nota bene jedną z pierwszych kapel rapowych w Polsce robiło na poczatku lat 90-tych "Dolne Miasto" trzech moich kumli na wokalu + kapela punkowa "No Nazis".
3. Dla mnie problem z hiphopowymi kapelami to po pierwsze słowny radykalizm, czyli czyli texty niby antypolicyjne, czy antysystemowe, ale brak tego w życiu, wręcz przeciwnie. Po drugie fascynacje gangsterką. Po trzecie często zwyczajne buractwo (do dziś z rozrzewnieniem wspominam jak Leroy w knajpie wpierdol dostał :D ).
4. Dodatkowo negatywnie nastawiają mnie ostatnie wyczyny fanów Popka.
Hhahahah 4 punkt :D Wieści o Popku Raku się rozchodzą :D Nie wiem jakim cudem on ten walki wygrywa i go tak szybko wystawili, ale na sam początek to dobry start :D