Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-02-15, 15:40
Onik strasznie spłycasz całą sprawę dotycząca Strong Man. Jestem zdania, że można mówić tutaj o sporcie. Typowy zawodnik Strong Man, poświęca wiele dla dobrych wyników. Dieta (śmieszni są ludzie którzy uważają, że Strong Man'i nie trzymają się ścisłych zasad żywieniowych) różniąca się od tych typowo kulturystycznych lecz istniejąca, godzinny treningów na siłowni oraz mozolnego powtarzania danego ćwiczenia (chociażby wymienionego z oponą). A jeżeli uważasz, że SAA odgrywają tutaj główną rolę, to z czystym sumieniem mogę napisać: Jesteś w błędzie.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
zapracowali na to kim sa ale wydaje mi sie ze sa silniejsi niz ci co stratuja w strong manach
no i ten sport jest dosc hmm wiejski i wydaje mi sie ze nie powinien byc okreslany mianem sportu zawodowego takie jest moje zdanie malo ludzi sie z nim zgadza ;p no ale coz kazdy widzi to inaczej
Mawashi odpowiem na twoje idiotyczne pytanie w tym temacie.
Nie, ale może nie chcę czytać o "pedałach noszących koszule w kratkę" w temacie o bójkach, może mnie takie tematy nie interesują, bo wolę sobie poczytać jak jeden zabija dziesięciu?
Mawashi, ostatnio piszesz głupie posty, w ogóle nie wiem po co do mnie tak głupio piszesz, chyba na siłę szukasz zwady.
Kursy na najbliższe spotkania z betgun.
1 Newcastle United-Everton FC- Zakład bez remisu 1,61 2,21
1 Arsenal FC-West Bromwich Albion- Zakład bez remisu 1,10 5,90
2 Blackburn Rovers-Chelsea FC- Zakład bez remisu 5,46 1,12
1 Liverpool FC-Swansea City- Zakład bez remisu 1,05 8,60
2 Fulham FC-Tottenham Hotspur- Zakład bez remisu 2,21 1,61
Dzięki dobrze złożonemu kuponowi można trochę zarobić.