o_O bez kitu ^^ z ta energia to dobry motyw, mozna to opatentowac, rozprzestrzenic i cos na wieksza skale pozyskiwac energie zamiast budowac elektrownie atomowe, stary jestes wielki, mozesz ocalic ludzkosc
moze chodzi ci o to ze zwiekszyl ci sie refleks i potrafisz szybciej zareagowac na cios przeciwnika poprzez umiejtnosc skupienia sie podczas walki w czym mogła ci pomóc sztuka medytacji , tylko nie wiesz poprostu jak to nazwac pzdr :)
_________________ ,,Nie mam planu: ˝nie przegapić sposobności˝ to mój plan''.
Pomógł: 13 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Gru 2007 Posty: 384 Skąd: Daleka Północ
Wysłany: 2008-08-21, 14:37
apeluje o zamkniecie tematu. zeby calej mocy z naszego forum nie wyssalo.
macie wrazenie, ze coraz wiecej glupot ludzie tutaj wypisuja? nie mowie tylko o tym temacie, ale tak ogolnie... zupelnie jakby to bylo forum WoW, a nie SW.
_________________ Zawsze znajdzie się szerszy, co wielkość wielkich pieprzy...
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2008-08-21, 15:10
Teo napisał/a:
macie wrazenie, ze coraz wiecej glupot ludzie tutaj wypisuja
Ja rwnież to zauwazyłem (spostrzegawczy jestem nie? ) i wcale nie kryję, że również dopuszczam się tego niewybaczalnego występku. Jednak apeluję o wyrozumiałość gdyż dokonanie tego niecnego procederu uzasadniam tym iż sluży to wzajemnemu poprawianiu sobie humoru.
Jednocześnie chciałbym wyrazić swoje popiarcie dla wniosku o zamknięcie tegoż tematu gdyż jego autor, potomek sławnego Bossa, protoplasta Neo, człowiek o dwuch kontach, zwyczajnie gdzies zniknął dwa dni temu w jednym z wymiarów cybernetycznych, podczas podrozy w czasoprzestrzeni w poszukiwaniu najwiekszego zrodla energii do wessania, a mianowicie kijanki Yoda.
Niech mocz go prowadzi !
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski