Uprawiałem ju-jitsu jakieś 2 lata, teraz po 3 latach przerwy wracam do sztuk walki, raczej na dłużej. Pamiętam że kiedyś często jak się biłem miałem takie jak by spowolnienie czasu, znam jeszcze jedną osobę co potrafi to sama wywoływać a ćwiczy sztuki walki 9 lat. Ja to miałem tylko parę razy i to po max 15 sekund.
Polega to na tym że gdy się biję itp. czas jak by zwalnia jak na filmie, podczas gdy osoba wali mnie w 0,5 s, ja widzę jak jego ręka zaraz we mnie uderzy, tak wolno wszystko się dzieje że u mnie zanim ta ręka uderzy mijają 3 s, i w tym czasie mogę spokojnie zablokować cios itp. Takie coś bardzo pomaga.
master96
Ja tak kilka razy miałem, a mój kolega potrafi to w sobie wywołać, ale trenuję już 3 dni i ciągle nie potrafię. Dodam że trenowałem też ezoterykę więc mam inne umiejętności co przydają się w walce.
Ale tak na serio to umiem hipnotyzować, i osłabiać wolę przeciwnika przed walką, a jak mój kolega się bije to mogę mu pomagać zabierając energię od jego wroga.
I z tym jak by spowolnieniem czasu nie nie żaden żart. Ja nie tylko trenuję sztuki walki, i na siłowni, ja też medytuję itp. Wie ktoś w ogóle z was co to jest?