Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Kwi 2008 Posty: 681 Skąd: Polska wschodnia
Wysłany: 2008-10-30, 06:47
Jest możliwość na youtube jest sporo takich filmików. Dla tych lepszych to firmy sponsorują takie wypady chybana 2 tygodnie lub miesiąc, więc trenuj a będzie Ci dane
_________________ Zwycięstwa nikt ci nie kupi...
Trening czyni mistrza
Jest możliwość na youtube jest sporo takich filmików. Dla tych lepszych to firmy sponsorują takie wypady chybana 2 tygodnie lub miesiąc, więc trenuj a będzie Ci dane
He nie tylko dla najlepszych. Z naszego klubu z brukseli, taki wyjazd na 2 tyg do tajlandii sponsoruje federacja. i jada nawet tacy co dopiero co zaczeli trenowac.
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-12-15, 10:45
sam pobyt w tajlandi nie jest drogi za grosze wynajmiesz pokoik z lazienka satelita tv w campie treningowym za treningi to bedzie podobny koszt jak u nas zycie tez jest duzo tansze jedyne co drogie to bilety lotnicze z polski bym nie radzil wylatywac jadac juz do niemiec i tam sobie zalatwic lot idzie oszczedzic nawet 1 000 zl troche informacji znajdziesz na mojeje strone maxxx.pl.tl
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2008-12-15, 20:56
WeRs napisał/a:
sam pobyt w tajlandi nie jest drogi za grosze wynajmiesz pokoik z lazienka satelita tv w campie treningowym za treningi to bedzie podobny koszt jak u nas zycie tez jest duzo tansze jedyne co drogie to bilety lotnicze z polski bym nie radzil wylatywac jadac juz do niemiec i tam sobie zalatwic lot idzie oszczedzic nawet 1 000 zl troche informacji znajdziesz na mojeje strone maxxx.pl.tl
Hmmm dzięki za info, bo z biurem podróży to w chuj hajsu jest sama opłata lotniskowa 1000 zł :/ Wiesz może ten camp fairtex kosztuje jak bym chciał pojechać jakoś na tydzień? Organizujesz takie wyjazdy?
[ Dodano: 2008-12-15, 21:07 ]
Nie podnieca mnie, ale camp jest kozacki a jak masz kolegi jakiś obóz mt albo mma albo sw w Polsce to możesz dać namiary :)