Potwornie się nudze!!
A jestem chory i mam taki katar ze w ogóle nie mogę zasnąć :(
[ Dodano: 2010-01-24, 03:40 ]
poczytałem sobie troche forum i ide może uda mi się zasnąć
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
przeglądam forum jak na razie,
wyspałem się w dzień, i zaraz idę spać chyba
a wcześniej szukałem właśnie tego tematu, i po około 36' znalazłam go i w nim właśnie pisze
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"
Przed chwilą przestałem rysować studnię, słucham Kata, teraz szybki przegląd poczty, gg, nk, forum, i poddaje się... jutro, a raczej dzisiaj Młodzieżowy Turniej Karate Kyokushin organizowany przez Limanowski KKK (nie mylić z Ku-Klux-Klanem), czyli przez mój klub więc pasuje się wyspać. Niestety nie startuje w nim ale chętnie pooglądam kolegów z klubu.
Nie śpię bo dziś 2 świetne walki. Jedna już się skończyła Kostecki wygrał przez TKO w chyba 7 rundzie, zdobywając pas IBC. A o 3 walczy Adamek.
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Ja w tym czasie chciałem iść spać i wyłączyłem kompa, ale jeszcze przełączyłem na polsat, w którym leciał film "piękny bokser" w miarę ciekawy o tajskim bokserze akcja oczywiście działa się w Tajlandii