Wysłany: 2012-01-07, 13:18
a ruskie mmorpg allods widziales? fajne, z interfejsu i opcji troche wali wowem, ale jak na ruskich to calkiem porzadne mmo, ciekawa fabuła, dobre zlożenie, grafika cacana, nie zajmuje polowy dysku jedynie 4GB.
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
Hmmm, ja za gierkami już nie szaleję chyba od dawna ale do 2004 to przez kilka lat wszystkie cda kupowałem
Najlepiej wspominam takie gierki jak:
z RPG - Deus Ex (najlepsza giera ever), Baldurs Gate 1,2, Fallout 1,2
RTS - Total Anihilation, Age of Empires 1 (choć akurat wielkim fanem strategii to ja nigdy nie byłem)
Enemy Territoty - była przekazacka strzelanka sieciowa,
też Soldat była przechuj gra jak ktoś grał to wie,
Z wartych wspomnienia rzeczy Worms Anihilation - cóż to była za giera...
GTA III - jak na tamte czasy mega wypas, nawet kupiłem za pełną cenę jakoś od razu po premierze
Aha, no i nie mogę zapomnieć o Virtua Fighter 1 - przy tej grze spędziłem chyba najwięcej czasu,
też niedawno w Elastomanię pykałem, nawet sobie dodatkowe plansze ściągałem, a do 3 planszy podstawki to nawet na jednym kole mi się udało przejść :),
Też nie wiem czemu, ale mega mi się podobało Crime Cities, chyba 3 razy przeszedłem
A ze starszych tytułów to łezka się w oku kręci na wspomnienie mario czy tanków z pegazusa, mam jeszcze tego pegazusa na chacie i sprzedawać go nie mam zamiaru
A tak btw to w szachy jestem całkiem niezły, w pokera holdem no limit też lubię pociupać...
Stare czasy to nie zapomne jak sie na grze telewizyjnej z ojcem przechodzilo Contre ! To byla prawdziwa jazda - a te emocje ! Az sie faktycznie lezka w oku kreci !
_________________ www.karo-fhu.pl/sklep - Już działamy ! / Witaminy i Suplementy dla Sportowców informację na Priv , mail, gg!
Wysłany: 2012-01-09, 22:24
Ja gram w WoWa na realmie Burning Legion. Bawiłem się wczęśniej na privach ale ile można. Jakby ktoś byłby zainteresowany wspólną grą niech piszę w temacie, oferuje RAFa i pomoc w grze ;)