Wysłany: 2011-12-14, 16:57 Ulubione gry wszelakie.
Jako, że jestem miłośnikiem gier, pragnę poruszyć ten temat. Czy wśród was znajdują się indywidua, które również oddają się tej pasji? Czy również z kurvikami w oczach czekacie na nowe edycje waszych ulubionych zakrzywiaczy czasu? A może macie fioła na punkcie starych wydań na pegazusa lub ps'a? No i jakie rodzaje lubicie? strategie? nawalanki? mordobicia? przygodowe? Na pc czy konsole, a jeśli na konsole to jakie? Ps'y? Xbox'y? Stare Dreamcasty'y? A może jakieś mmorpg?
A może najkrwawaszą grę świata, szachy?
Albo może Impke?
Gadajta.
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
Ja lubię pograć.
Ogólnie we wszystko, nie mam gatunków ulubionych, bo gra mnie musi wciągnąć .
Szachy?
Coraz mniej ludzi umie w tą grę grać i to jest największa bolączka.
I nie chodzi mi o jakieś taktyki tylko o podstawy gry czyli np poruszanie się figur
Seria GTA - jestem wielkim fanem
Aliens vs Predator - lubię pograć jak mi się nudzi, wszystkie części. Potrafi wciągnąć
Age of Empires / Age of Mythology - Cała seria
Tekken 3 i Tekken 5 ( a w T3 pykam na emulatorze na kompie :D )
Wysłany: 2011-12-14, 17:25
swojego czasu lubiłam takie psychiczne gry - f.e.a.r., alone in the dark, doom albo silent hill. Ale musiałam przestać, bo to źle działało na mnie :D
Tekken :D ja też w 3 bije ostatnio znowu, a pamiętem jeszcze, jak z kolegą na ps'ie graliśmy, że aż palce bolały :D a to było z 10 lat temu :O
_________________ Zesraj sie, a nie daj sie.
~Paulo Coelho
siedem Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 426
Wysłany: 2011-12-14, 18:05
ja osobiście preferuje stare turówki, pokroju master of orion II, batle of wesnoth
a co do mmorpg to grywam w taką lokacyjną, na komórkę gierkę BeastWorld całkiem fajna sprawa
Wysłany: 2011-12-14, 18:40
czekam na diablo 3. wlasnie dzis obliczylem,ze 1k zl zbieram,zeby se kompa skrecic:D
_________________ (A)
Prawdziwie wolny jestem jedynie wtedy, kiedy równie wolni są wszyscy ludzie, którzy mnie otaczają. (...) Dopiero wolność innych czyni mnie naprawdę wolnym.
ahhh kiedyś miałem ps1 to grałem za szczeniaka w gran turismo 1 i 2,legend of the gobbos,tekken 3 chyba to była ;} potem rodzice kupili mi kompa to miałem możliwość grać w gta sa,crysis,bf2,cs 1.6.obecnie gram w RoR(remebrance of recruitment),taki fps