Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2008-09-19, 19:45
No pytanie klasa .
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
Walki w szkole są fajne ostatnio jeden z moich nowych kumpli wyskoczył do kolesia z 3 klasy i dostał tak z bani ze się wypierdolił wszystko było oczywiście po lekcjach a co do dożynek to nie weim :(
znajomy raz byl na wiejskiej imprezie to mowil ze jak dwoch zaczelo sie klepac( 1 miejscowy i 1 gosc) to nagle cala sala wybiegla i ekipa goscia byla zmieciona ale niedlugo z kumplami jedziemy na taka wiejsca impreze, bo kumpel z klasy tez ze wsi i nas zaprasza
to mówisz KaMaSx że bedzie rzeźnia a to co pisali wyżaj to w 100% prawda. wiem z doświadczenia, bo bywam czasami na takich potańcówkach. konflikt 1 vs 1 z reguły przeradza się w konflikt wioska vs wioska
_________________ RAP do wstępnych negocjacji - pięści do dalszych, i to wystarczy. Gdy siła argumentu się skończyła pozostaje tylko siła.....
master96
Wysłany: 2008-09-20, 22:18
standard mieszkam na wsi i coś o tym wiem bywa że po takich imprezach bujasz się w grupach 10 osobowych dużo takich akcji widziałem i wiem jak jest a jak jest rzeźnia to tyle a czasem takie koksy wpadają że jest na co popatrzeć
ja może nie na wsi tylko obrzeża warszawy ale jak są dożynki to zawsze na koniec dają darmowy browar żeby beczki skończyć a potem to wojna między osiedlami i czasem jak ochrona z psami się wtrąci to wszyscy na nich i jest rzeźnia
_________________ Nie wytrącaj mnie z równowagi, choć w mej duszy panuje chaos.
master96
Wysłany: 2008-09-22, 14:40
no na wiejskiej potańcówce najbardziej obrywają ochroniarze zazwyczaj bo jak się wtrąca to wtedy po 2 czasem 3 na nich siedzi i jest łomot a potem kończą między sobą