Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-09, 21:43
DrunkenMaster napisał/a:
Cytat:
Dziękujemy, że jesteś dobry jak chleb.
WTF?
organizacja zdaje sie zalozona przez zakonnikow albo cos w ten deses sie wydaje wiec nie ma co sie dziwic, ze akcentuja koscielnymi frazami
"oo paaanie dobry jak chleeeeeb..." - tak w ramach rozjasnienia
Od zalozenia tematu skonczyli jeden i zaczeli budowac kolejny domek (Habitat), mozna uznac ze wybudowalicie chate
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 479 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2010-01-12, 00:46
chata wybudowana teraz tylko zmajstrowac syna i posadzic drzewo<dąb Bartek 2>
Pomógł: 56 razy Dołączył: 28 Kwi 2008 Posty: 820 Skąd: Północ
Wysłany: 2010-01-12, 22:39
Na Pajacyka oraz Fundację Sztucznego Serca klikam już 2/3 lata codziennie (no są wyjątki) i mam nadzieję, że nie są to fikcyjne "kliknięcia" i rzeczywiście fundusze trafiają do tych uboższych. Dzięki shinra, za pozostałe linki z którymi nie miałem kontaktu. Akcja z Twojej strony jak najbardziej pozytywna.
_________________ "Ktokolwiek dotrze na pole walki pierwszy i oczekuje nadchodzącego wroga, będzie wypoczęty, ktokolwiek przybędzie drugi przystąpi do walki wyczerpany"
Sun Tzu, "Sztuka wojny"
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Ja też nie zawsze pamiętam, ale jak tylko się przypomni to od razu klikam
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."