Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-06, 20:54 Akcje charytatywne
AKCJE CHARYTATYWNE
Wystarczy kliknąć, aby pomóc.
Na naszym forum sa prawdziwi wojownicy, a prawdziwy wojownik pomaga. Jestes wojownikiem - KLIKAJ!
Zagląda tutaj również wielu 'nowych', którzy często potrzebuja pomocy. Oczekujesz pomocy? Najpierw pomóż innym - KLIKAJ!
Przeglądasz forum, ale nie chce ci się udzielać? To skoro już bezowocnie zjadasz adminowi transfwer to udziel sie chociaz tutaj - KLIKAJ!
Wpadłeś tu przypadkiem? Nie bądź inny - KLIKAJ!
Tak więc mężni panowie i jakże nieliczne, aczkolwiek wspaniałe panie, miłym gestem z naszej strony będzie jeśli od dziś, co jakiś czas (a najlepiej codzień) poświęcimy minutę z życia i wspomożemy akcje charytatywne. Zwłaszcza, że pomoc nie będzie nas nic, a nic kosztować.
Lista stron internetowych, gdzie możesz wspomóc akcje charytatywne: Pajacyk - najbardziej znana tego typu strona. Możemy ją codziennie odwiedzać, a klikając w brzuszek pajacyka, wspomagamy akcję polegającą na dożywianiu dzieci w szkołach.
Polskie Serce - klikając w serduszko, wspomagamy akcję budowy sztucznego serca.
Okruszek - klikając w bochenek chleba, przekazujemy darowiznę dla najbardziej potrzebujących.
Habitat - wchodząc poprzez podany link, wspieramy budowę domów dla najuboższych.
Ja też już wbilem na wszystkie.
Ale wypadało by ten temat na jakimś honorowym miejscu wstawic, tak zeby to się wyróniało. Wtedy i łatwiej będzie można tam się dostać (co może zachęci leniów do klikania) i wchodzący coraz to nowi na forum odrazu zaczną klikać
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."