Niemoge wrzucic avataru. Może to niejest tak istotne, ale zasze jest. Po wrzuceniu avataru pokazuje mi sie ze mój profil został zaktualizowany, a na samej górze znajdują sie napisy
Warning: move_uploaded_file(./images/signatures/14131137054710fb06643e3.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Brak dostępu in /home/walki/public_html/forum/includes/usercp_signature.php on line 197
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpUK1dhI' to './images/signatures/14131137054710fb06643e3.jpg' in /home/walki/public_html/forum/includes/usercp_signature.php on line 197
Pomógł: 5 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 1001 Skąd: ty mieszkasz??:P
Wysłany: 2007-10-16, 10:52
mi tez takie cos wyskakiwalo wiem co jest przyczyna-avatar wkleiles zly odnosnik jak wrzucasz na imageshack.us avatara to wklej do twojego profilu ta ostatnia linijke z imageshack'a a i oczywiscie wklej ten link w twoim profilu w ostatnim miejscu tnz "Odnosnik do zewnetrznego obrazka"
_________________ " Bulterier wymięka kondycyjnie przy pitbullu, a ja jestem jak pitbull i lecę z frajerami do końca bo nie wiem co to litość. "