Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-06-28, 21:16
tego sie tez boje ale im wiecej tematow tym wiecej zaiteresowanych i wiecej wejsc na strone wiecek ludzi na forum i wiecej bla bla bla bla bla albo tylko .........a zreszta rub ta co chceta szata graficzna mi sie podoba a niech se pisze nawet zapasy w kisielu zarcik
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
mogłbyś dodać taekwondo lub tkd a tak to KOT jestem za
Podzielam opinie WeRs'a, w końcu taekwondo to sport olimpijski i mało jakie sporty walki posiadają tą renome, więc TKD jakieś tam większe przywileje powinien mieć Ogólnie jest O.K.
kurde z kolei jak dopisze tkd to wypadało jeszcze coś z parteru bo tylko bjj jest wiec i judo a teraz już baner ma zdrowo ponad 300 klatek animacji i trwa ponad 10 sekund :P pomyśle, poza tym dorobię inne rozmiary. I dam kod tutaj wiec każdy będzie mogl na swojej stronie/blogu czy profilu gdzieś tam wrzucić.
WLASNIE! ktoś sie podejmie napisania textu do działu taekwon-do ? Albo Bjj? zeby był na głównej jak Muay Thai? Opisy Pride by sie przydały i Ufc. Ja kurde siedze non toper w skryptach albo w grafice dodaje newsy i filmy :P niech ktos pomoze :)
Wysłany: 2007-06-28, 21:32
mozesz to realna walka wrzucic tak jak inne style chodz jednak ulica to zupelnie co innego niz wszystko ale mozna by sprubowac albo zostawa tylko skruc o sekunde bedziesz mial troche klatek zaoszczedzonych a wy myslcie juz gdzie wsunie cie ten baner
aha narazie nie wrzucaj cie go nigdzie niech tycho go spokojnie skonczy baner to wazna sprawa lepeij sie zastanowic podreperowac zeby bylo cacy
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Wysłany: 2007-06-28, 21:36
albo wywal kick boxing zapomnielismy jeszcze o boksie hahahahahaha a na stronie wsumie jest kurs technikbokserskich info o walkach sie zdazy filmiki tez
swietny ;] :P godny podziwu... 300 klatek... mi by sie nie chcialo :D jestem za
_________________ Nigdy nie zawiedziesz białej ziemi
Matki, która siłę dała ci
Przeciw obcym trędom staniesz z tarczą
Gdzie odyna szlak od wielków trwa
Dodalem nowy baner i kod do wklejenia na strone/bloga itp. Nowy baner jest ze tak powiem "neutralny". Jeżeli ktoś ma jakiś inny pomysł to pisać, inny rozmiar potrzebny? Tez pisać :)
Jeżeli ktoś nie może umieścić u siebie banera a mimo to chce pomoc niech da link tekstwowy np. taki
Kod:
<a href="http://www.fight-club.pl"><b>Fight Club Polska</b></a>
ps. Na dniach ruszy na fight-club.pl baza polskich klubów sportów/sztuk walki. Strona fight-club.pl jak nakazie ma 10 razy więcej odwiedzin niż forum wiec dodam baner reklamujący forum na stronie głównej. Jakieś pomysły co ma w nim być? ;]