Zarejestrowanych jest ponad 30 userów (w starej bazie strony było blisko 200 ale musiałem ją usunąć bo za dużo bawienia się w przystosowanie jej do forum) ale wszyscy chyba sie wstydzą pisać ;] może od 100 zaczną ;] chciałem sie pochwalić że przed wczoraj na fight-club.pl wbiło sie blisko 600 osób. Forum sie rozbuja "naturalnie" jak w końcu mi sie uda wszystko ze strona połączyć... narzazie wszystko psuje tylko ;].
Dla rozbujania forum zmieniłbym w opcjach żeby przeglądać mogli tylko użytkownicy zarejestrowani. W 90% przypadków daje to zwiększoną liczbę zarejestrowanych userów, a co za tym idzie większe ośmielenie użytkowników do zabierania głosu w dyskusji tudzież zaczynaniu tematów.
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-04-24, 18:22
bedde miał prosbe do szanownego szefostwa naszego kochanego FIGHT-CLUB.PL o umieszczenie do sciagniecia listy na podpisy osów popierajacych rejestracje polskiego zwiasku muay thai obecnie w polsce dziala zrzeszenie muay thai której jest finsowane z skladek klubowiczow klubów zrzeszonych w tych klubach cały czas trwa wieka akcja zbierania podpisów jedna 100 000 to dużo chciałbym zeby liste moglo można sciagnoć na stronie fight - clubu i zeby byla widoczna przez tydzien czy dwa i zeby zachecic osoby ktore odwiedzaja strone do pomocy w akcji. gdy bedzie zwiazek sportowy bedzie finansowany z pieniędzy państwowych a co zatym idzie wiecej turnieji lepiej zorganizoawanych lepsze kluby itp itp
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-04-27, 08:48
widze ze lista pretko nie znajdzie sie na glownej stronie tych ktorzy chca pomuc polskiemu MUAY THAI zapraszam do wspulpracy liste do zbierania podpisów mozna otrzymac wysyłając do mnie mejla o temacie lista !!!!! wersss@neostrada.pl
mam nadzieje ze bedzie duzo chetnych
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"