_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
zawodnik17 Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 139
Wysłany: 2009-12-24, 21:21
ja narazie mam tyle samo przegranych co wygranych i jest ciezko ale zaprosciee mnie do klubu Fight Club:)
mnie tez, narazie zestaw moich walk wygląda tak: 4-2 4 KO
_________________ Tomasz Adamek: "Inni potrzebują psychologa, a mnie wystarczy Bóg. Jemu powierzam swoje kłopoty i nigdy się nie zawiodłem. Bez Niego byłbym nikim."
Dopiero co się zarejestrowałem i ogarniam grę ;D
Mój nick: Whitebomber
Ps. Przepraszam za spam, ale mógłby ktoś zajrzeć do mojego postu
http://forum.fight-club.p...ingu-vt3569.htm
Nie wiem czy dobrze ułożyłem sobie ten trening, i chciałbym żeby ktoś ewentualnie skorygował błędy, a jakoś nikt się nie kwapił wcześniej xd
zawodnik17 Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 139
Wysłany: 2009-12-25, 10:49
27 wygranych 27 porazek:) tak było ale juz pewnie sie zmieniło:P
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-12-25, 11:16
Shogun i Amen 20 jest mały problem bo jak was szukam to jest kilku użytkowników o takim nicku jak wy. Napiszcie do mnie to was przyjmę. Mój login to: EnemyOfGod a zawodnik nazywa sie Sandro "No Mercy" Rodriguez z Meksyku.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-12-25, 11:46
Zgłosiłem sie do turnieju The Big Deal brakuje tam chyba jeszcze paru uczestników żeby turniej się odbył. Może ktoś z "naszych" jeszcze się dopisze?
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"