Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Fight Club na Extreme Sports Channel
Autor Wiadomość
extremesports

Wysłany: 2007-10-16, 17:26   Fight Club na Extreme Sports Channel

Fight Club: dni powszednie o 22:00 i co drugi weekend o 22:00
Każda noc w październiku to noc walki!

Extreme Sports dzwoni na drugą rundę nowych odcinków Cage Rage 2007-2008, Strike Force i King of the Cage.

Mieszane Sztuki Walki są często nazywane walką „bez chwytów zabronionych” bądź walką „w klatce” i to wlaściwie wiele mówi. Jest to mieszanka sztuk walki i definiuje połączenie graplingu i skrikingu oraz innych technik walki zapasniczej, której jedynym celem jest pokonanie przeciwnika.

Jeśli nie lubisz oglądać typów zakleszczonych w zapaśniczym uścisku, zawsze jest ten blask, blichtr i brokat a takze, i co najważniejsze, dziewczyny.

• Cage Rage 2007/2008
W 2002, Dave O'Donnell i Andy Geer, założyciele szkoły sztuk walki, stali się promotorami skromnego programu o mieszanych sztukach walki Cage Rage, który odbywa się w Elephant and Castle w Londynie. Cage Rage od razu stal się hitem, który zapoczątkował powstanie następnych odcinków oraz Cage Rage Championships.

• Strikeforce
Strikeforce jest światowej klasy show mieszanych sztuk walki w klatce. Jedna z walk, ‘Shamrock vs. Gracie’ zapisała się na kartach historii gromadząc 20.000 widownie. Możecie oczekiwać tylko najlepszego widowiska.

• King of the Cage
Do tego programu zapraszani są elitarni zapaśnicy z całego świata, aby wałczyć jak prawdziwi wojownicy, na gole pięści, w walce umiejętności o honor i styl. Który z ciosów okaże się najbardziej wyszukany? Komu uda się ustać na własnych nogach pod koniec? Kto zostanie obwołany Królem Klatki?

Tycho
Administrator

Wysłany: 2007-10-25, 08:59   

Atos wie co to za kanał w ogóle ?:D gdzie go odbierać?

Atomic 
UFC fan :)

Wysłany: 2007-10-26, 17:23   

Ja go mam na zwykłej kablówce, mam też eurosport polsat sport i
polsat sport 2 jesli chodzi o sportowe :-|
Musisz poszukac :-D

KaMaSx 

Wysłany: 2007-11-01, 19:03   

ja tez to mam w zwykłej kablowce :-D i codziennie oglądam :-P od pon do pt lecą od 22 do 23 a w weekendy od 22 do 24 ;-) (czyli weekend to podwojna dawka mocy) :lol: :-)

Odpowiedz do tematu