Wysłany: 2007-10-19, 21:34 First Rally Users Fight-Club - Spring 2008
Wychodzę z propozycją zorganizowania zlotu wszystkich aktywnych uczestników forum. Potrzebna w tym jest również wasza ręka. Chciałbym uzgodnić z wami miejsce tego zlotu. Jestem zdania, że 3 dni wystarczyłyby w zupełności w rejonach lutego-marca-kwietnia. Odnośnie zlotu mam parę pomysłów. Oto one:
TRENINGI
*Potrzebne jest dość dobre miejsce, mam na myśli salkę wyłożoną cienkimi materacami.
<Chyba w każdym większym mieście takie coś się znajduje>
*Trener - potrzebna byłaby nam osoba która poprowadziłaby trening (np. znana postać z polskiej maty, ringu).
*Przyda się przedstawienie paru ciekawych akcji. Każdy mógłby zaprezentować swój styl i parę ciekawych sztuczek.
*Turnament - co wy na to? na zasadach mma/k1.
KOSZTY
*Kasa będzie potrzebna przede wszystkim na dojazd.
*Kasa będzie potrzebna na kupienie napojów i przekąsek witaminowych. <Tutaj proszę o kontakt panów z prawkiem>
*Każdy po treningu ma ochotę na chwilę relaksu.
*Kasa będzie potrzebna na możliwie zorganizowanie koszulek naszego forum. Coś trzeba reprezentować.
*Kasa będzie potrzebna na noclegi. Chyba, że bierzemy w opcję namiotowanie lub tzw. samochodowy,nie wygodny sen.
LUDZIE
*Ludzie do transportu<Jak wspomniałem, panowie(panie) z prawkiem.
*Ludzie do trzymania i zbierania kasy.
*Ludzie do zaproszenia specjalnego gościa - trenera.
*Ludzie do ogólnego prowadzenia imprezy.
*Ludzie do zorganizowania noclegu w danym miejscu.
*Ludzie do załatwienia salki.
Myślę, że w 2 pierwsze dni poćwiczymy sobie a 3-ci odłożymy na odpoczynek i integrację.
Potrzebna będzie wasza inicjatywa. Dlatego niech każdy napisze swoje propozycje, co do zlotu. Niech każdy napisze z jakiego pochodzi województwa. Czekam na wasze propozycję!
Pozdrawiam, Ridik
_________________ "...Ból jest tymczasowy, duma jest wieczna..."
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-10-20, 10:20
koszty będa zalezały od ilości osób koszt dojazdu u kazdego bedzie inny (zalezy gdzie wybierzemy sale) jesli chodzi o trenera to bedzie ciezko bo kazdy trenuje tu teoretycznie cos innego ale jak chodzilem na breka tam poprostu byla sala i kazdy cwiczyl co chcial jeden uczyl sie od drugiego tak samo mamy w piatek na muay thai wiszą worki sa tarcze jest miejsce na sparingi mozesz skakac na skakance caly trening
podoba mi sie ten pomysl jestem ZA
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Pomysł świetny i całkiem realny ale... no zawsze to ale.. żeby to mogło sie odbyć musiało by sie zebrać przynajmniej z 15 osób aby miało to sens :], A realne bardziej to by było w 2008 summer lub winter. Poza tym żeby dało sie zorganizować to w miarę sensownie a nie "na dziko" Koszt samej organizacji to minimum 3000 zl (wynajęcie sali bokserskiej, 2 dobrych trenerów, dla idei to małe szanse żeby ktoś sie zgodził, jakieś izotoniki i inne tam pierdoły). Trening pare godzin w formie seminarium same techniki,akcje kombinacje, ewentualnie sparingi zadaniowe. Jak ktoś by chciał turniej to sam sobie będzie musiał lekarza załatwić :P bo bez tego ja ręki do tego nie przyłożę ;], Moim skromnym zdaniem na te chwile nie znajdzie się 15 osób chętnych. (chętnych co napiszą ze przyjadą może i tyle by się znalazło ale od wyrażenia chęci do przyjazdu daleko)
Wiek: 21 Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 28 Skąd: Włoszczowa
Wysłany: 2007-10-20, 21:34
Osobiście uważam, że jeszcze za wcześnie. Za mało użytkowników forum. Ile osób aktywnych? Może koło 10, w tym sporo nie ma jeszcze osiemnastki ;) (w tym ja:P )
Takich co codzienie wchodzia jest okolo 100 :P takich co codziennie piszą jest coś kolo 10 a takich którzy wchodzi co jakiś czas jest blisko 300 + stada gosci
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-10-24, 16:49
przydałby sie sponsor takiego wydazenia
[ Dodano: 2007-10-27, 13:24 ]
chyba ze bedzie jakies dobre seminarium organizowane przez jakies zwiazki czy stwarzyszenia itp itd i sie tam wybierzemy mozna bedzie zostac w tym miescie potem z dzien czy dwa
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"