djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 490 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2009-06-15, 21:35 Grappling Kraków
Mam pytanie czy posiadacie bliższe informacje o klubie Grappling Kraków? Czy jest to klb na poziomie w którym warto trenowac i można się czegos nauczyć?
Czy treningi MMA jakie sa w tym klubie zawierają wszystkie elementy miezszanych sztuk na jednych zajęciach czy w jeden dziń stójka w kolejny parter?
djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 490 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2009-06-15, 21:53
Już kilka razy zmieniały mi się plany ale bardzo możliwe ze od października mieszkam w Krakowie Obecnie trenuje Kyokushin z elementami boksu ale zawsze interesowały mnie techniki grapplerskie oczywiście chciałbym walczyć jak najlepiej ale wiem że od razu Rzymu nie zbudowano. Teraz mam dylemat którą sekcje wybrać w Klubie Grappling Kraków
a) BJJ
b) Kickboxing
c) MMA
:/
Wysłany: 2009-06-15, 23:30
no tak tylko że na sekcji bjj jest chyba sam parter? Mi również zalezy na stóje <nad wyborem sekcji sam bede musiał sie zastanowić>.
Możesz opisać jak wyglada u was trening na bjj? Ciekaw jestem jak jasna chol**a :D
Wysłany: 2009-06-16, 22:06
1) dobry zwodnik nie musi być dobrym trenerem.
Sam fakt że Tomasz Drwal został wyszkolony przez tamtejszych trenerów stanowi dobry przykład standardu klubu
Mam parę pytań odnośnie trenigów w Grappling Kraków.
1. Czy istnieje tam możłiwośc trenowania bjj czysto amatorsko, dla sportu i lepszej kondycji?
2. Czy wymagane jest posiadanie gi ?
3. Czy dobry jest dojazd z tego klubu do centrum miasta?
4. Słyszałem, że można tam trenować pod kątem submission wrestling? Czy to prawda? Ktoś się orientuje?