Co powiedzielibyście na stworzenie nowych grup na forum. Np:
"fighterzy" - i do tego jeszcze ładna ranga, albo np. "trener"
Podałem przykładowe nazwy. Na pewno to urozmaiciłoby forum
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2007-12-08, 11:57
chyba chodzi mu o moderatorow albo jakies tam rangi dla userow.
etam. tak jak jest, jest przejrzyscie i czysto, ak akzdy nowy na forum wie o co chodzi a tak to to moze lekki metlik zrobic
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Mad Max Pomógł: 17 razy Wiek: 24 Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 423 Skąd: Z wiatrem
Wysłany: 2007-12-08, 15:28
moim zdaniem ciekawy pomysł, szczególnie trener gdzie można by usystematyzować filmiki instruktarzowe np.
_________________ Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi.
Zgadzam sie w wypowiedzią MAd Max'a ale gdyby miało byc takiego jak fighter dopisane pod nickiem to lipa, bo wtedy kazdy by truł d**e modom ze tez chce byc fighterem
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-12-08, 20:40
Można by też dać na forum nowy dział pt.News.Przynajmniej każdy wiedziałby gdzie wrzucać newsy bo jak kilka wrzuciłem to news został przesunięty . A tak to nie trzebabyłoby szukać odpowiedniego tematu itp.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
Podałem przykładowe nazwy. Chodzi mi o to, żeby stali userzy byli jakoś odznaczeni przyjeciem do grup.
Np. grupa "trenerzy" - osoby, które znają sie na rzeczy, doradzają bardzo treściwie i rzeczowo
Podałem przykładowe nazwy. Chodzi mi o to, żeby stali userzy byli jakoś odznaczeni przyjeciem do grup.
Np. grupa "trenerzy" - osoby, które znają sie na rzeczy, doradzają bardzo treściwie i rzeczowo
Do odróżnienia stałych/wiernych użytkowników od tych 'zwykłych' można zrobić grupę "Stali Bywalcy", trafiałoby się tam po przekroczeniu konkretnej liczby postów i czasu pobytu na forum
Posty można kasować i np. dawać ostrzerzenia za SPAM Np. za podwójne posty tez powinno sie tak robić
Taka jest nietykieta forum na wszystkich portalach internetowych.
Można by jakieś rangi wprowadzić Zachęciło by to do pracy na forum. Np. Dana ranga za napisanie jakiejś wiadomości na konkretny temat, albo za ilośc postu, lecz trzeba się przestrzegać spamerów.