Wysłany: 2007-12-20, 17:55 Jak ma być nowy FIGHT CLUB ???? FC 2
Pytanie do wszystkich! co powinno sie pojawić na nowym fight clubie? Juz od pewnego czasu nosze się z zamiarem przeprogramowania całkowicie fight cluba. Proponuje tak:
Integracja logowania na stronie z forum, tzn będzie można się zalogować na stronie glownej nickiem i hasłem z forum pozostająć ciągle na niej. Po zalogowaniu się będzie można.
-Oceniać i komentować filmiki bezpośrednio na stronie.
-Dodawać bezpośrednio na stronę filmiki (wrzucasz linka i którys z moderatorów po zaakceptowaniu wrzuca na stronę główną)
-Dodawać imprezy sportowe do kalendarza
-Każdy użytkownik będzie mógł wrzucać newsy na główna stronę (oczywiście wyświetlą się na głównej dopiero po zaakceptowaniu)
- Galeria użytkowników gdzie będzie można wrzucać zdjęcia z imprez sportowych i innych związane z tematyka fight-clubu
- Baza klubów w Polsce (każdy będzie mógł dodać swój klub i wskazać go na mapce [google maps] żeby każdy mógł trafić, napisać w jakich godzinach treningi oraz ceny i takie tam)
bardziej rozbudowany dział artykułów i słów kluczowych do filmików ect.
Jakieś pomysły? Czegoś nie robić? Coś zrobić? PISAĆ! :)
Ostatnio zmieniony przez Tycho 2008-05-01, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-12-21, 12:49
Bardzo dobry pomysł ,ale mi ciągle chodzi po głowie,aby na forum stworzyć dział NEWS.Tam by się oczywiście wrzucało wszystkie newsy to by oszczędziło roboty moderatorom bo niektórzy np.ja kilka razy w złe miejsca wrzucają swoje newsy i wtedy trzeba je przenosić a tak byłoby wszystko jasne.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"