Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak zaczeliscie sie w to bawic...chwalic sie:)
Autor Wiadomość
SpoNtan 

Wysłany: 2008-03-10, 13:38   Jak zaczeliscie sie w to bawic...chwalic sie:)

Dosc ciekawy temacik :-) ...dawajcie wszystkie swoje historie jak zaczela sie wasza przygoda ze sportami walki...Jak to sie stalo ze zaczeliscie trenowac i jak wam szlo na poczatku...no i oczywiscie...co osiagneliscie...Moja jest dosc ciekawa heh :lol: ...
otoz zawsze mialem swira na punkcie sportow walki...kiedys po imprezie stwierdziolem ze jestem glodny i okolo 3 w nocy udalem sie na kebaba...w sumie to mnie zaniesli...bo sam nie za bardzo moglem isc ;-) .....jednym okiem dojrzalem plakat promujacy zapis na traningi Muay Thai...a ze nie byle z a bardzo w stanie sie mu przyjrzec :lol: to poprosilem kolege zeby zapisal mi numer i przypomnial mi o tym nastepnego dnia....no i tak zaczalem chodzic...pamietam pierwszy trening...normalnie masakra...po rozgrzewce juz powiedzielame sobie nigdy w zyciu tu nie wroce...heheh...umieralem smiercia powolna..hehe...ale kiedy juz sie skonczyl i nie mialem sily aby podniesc reki i umyc sobie plecow stwierdzilem ze wlasnie tego szukam...i to jest to co chce w zyciu robic....heh.... :mrgreen:

FranzMaurer4444 
Kierownik

Wysłany: 2008-03-10, 14:57   

ja zaczałem chodzic na zapasy poniewaz..;
1; chciałem cos zrobic w zyciu innego niz dotychczas[chec wejscia do "innej wody"]
2;potrzebna mi była umiejetnosc walki

KaMaSx 

Wysłany: 2008-03-10, 15:54   

zawsze interesowalem sie SW :-P a zaczelo sie od tego jak zobaczylem mojego kumpla ktory trenuje karate w akcji, bylo to jakies 3 lata temu, wymiatal :lol: chodzilem na MT i boks przez rok, pozniej mialem przerwe, no i teraz od wrzesnia wrucilem ;-) a moje zainteresowanie SW glownie zaczynalo sie od filmow z Jean Cloude Van Dame :lol: :-P

MasterKill 
Były moderator:P

Wysłany: 2008-03-10, 19:59   

ja ogolnie mowiac od bójek na ulicy zaczalem sie tym interesowac:D.... ULICA RZADZI :lol:

Dawidtkd

Wysłany: 2008-03-10, 20:43   

Taekwondo zacząłem trenować w 4 klasie podstawówki, kumpel mnie namówił, wtedy moda ogólnie na to było, coś nowego w szkole pełno zapisów a przetrwali nieliczni ; )
Wtedy nie miałem żadnego pojęcia o tym, niczym się nie sugerowałem ot tak fartem ;D

stryku4 
muay thai

Wysłany: 2008-03-10, 21:49   

mnie Muay Thai zarazil kumpel o trenowal to dosyc dluga i kilka razy widzialem jak sklada kolesi na ulicy i wtedy cos mi sie w mozgu przestawilo i chcialem tak samo jak on i tak zaczalem.

19kyokushin21 
Karate Kyokushin

Wysłany: 2008-03-11, 17:31   

Ja zacząłem, ponieważ mój tata też trenował karate kyokushin. Powiem, że pierwsze treningi były dla mnie ciężkie, ale potem to mnie jakoś wciągnęło i zdobyłem po 5 miesiącach treningu pomarańczowy pas tj. 10 kyu. W obecnej chwili czas nie pozwala mi na treningi, ale
może wrócę do tego albo przejdę na muay thai. :-D

Mad Max 

Wysłany: 2008-03-11, 22:56   

A ja miałem osobisty kłopot i nadmiar wolnego czasu wieczorami...i tak zacząłem szukać i uprawiać to i tamto i jeszcze kilka różnych rzeczy, ale zostanę przy SW i kulturystyce

master96 

Wysłany: 2008-03-12, 19:52   

Ja zaczołem trenować ponieważ dostawałem od takiech świrów z mojej klasy za to że żyje. poszedłem na pierwszy trening było troche cieżko po około 3 tygodnich ten świr mnie chwycił w szatni przed wf i tak jak zwykle zaczoł fikać wziołem cela i pociągnołem mu prostego w przepone, kolanko i przerzut przez ramie typ leżał siadłem na niego, dzwignia i powiedziałem że jak jeszcze raz mnie ruszy to połamie mu ręce i się uspokoił śmiał się jak inni że ćwicze ale nikt mnie potem nie ruszał. I to był jeden z powodów drugi to to że zawsze mi się to podobało obrotówki, z wyskoku tornado kick low kick i reszta.
dodam że byłem pientnowany przez 3 lata gimnazjum z tym żę tak pół roku przed końcem 3 klasy najeb**** tego typa

mickey

Wysłany: 2008-03-12, 19:57   

i dobrze, nei daj sie :D tez mialem taka akcje...jak ktos napisal: ktos kto ciebie uwza za lamusa i dostanie od ciebie ma do ciebie wiekszy respekt

master96 

Wysłany: 2008-03-12, 21:50   

lamusem nie jestem i nie lubie lamusów jestem przeciętny a gość miał w domu prze***ane bo brat go napierdzielal i wogóle i potem się na mnie odgryzał aż w końcu mu wyje***em

Rozumiem, emocje, ale na forum się nie przeklina...
Hellnoise

MasterKill 
Były moderator:P

Wysłany: 2008-03-13, 10:09   

dobrze zrobiles trzebabylo reszte tez oklepac.. :-P

SpoNtan 

Wysłany: 2008-03-13, 12:21   

heheh...dobrze bij gnoja poki maly:):):):):):):)

master96 

Wysłany: 2008-03-13, 17:25   

teraz już go nie widze i a jak go widziałem ostatnio to nie fikał więc się coś nauczył ale jak coś fiknie to go połamie :):)

punchundkick 

Wysłany: 2008-03-18, 15:59   

Ja zacząłem bawić się w samoobronę, ponieważ jest to sztuka której kombinacje są nieograniczone, a bardzo skuteczne w razie potrzeby. Wciągnął mnie ten styl niom ale bym na Muay Thai pochodził tylko nie mam za blisko narazie nigdzie klubu tej sztuki walki.

Odpowiedz do tematu