idź na ,,chwytane" na 1 trening a potem na ,,uderzane" i będziesz wiedział co wolisz tylko nie na żadne kravki combaty i style tradycyjne też odradzam. MT KB BJJ judo Boks ja bym pod tym kątem się kierował jak chcesz przekrojowo. I nie czekaj bo będziesz żałował jak ja pluje sobie w brodę do dziś że na pierwszym treningu byłem jak 19 lat miałem-.-
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
No tylko, że MT 90 zł w wakacje może bym zarobił, ale w rok szkolny mogłoby być słabo... No i już na 90% wybiorę chwytanie- zapasy, albo formułę SB, bo ponoć jest
Nie czekaj do wakacji weź idź ulotki roznoś albo u sąsiada w ogródku popytaj czy coś nie trzeba zrobić. Ja też mam ciągle problem z kasą studia+treningi+dojazdy ale jakoś kombinuje. więcej chęci to coś zawsze się znajdzie.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
Pracę na wakacje znajdę, ale po wakacjach i tak będę miał praktyki (poza tym mieszkam na wsi, także z ulotkami nie wyjdzie ) Ale i tak nie wystarczy mi ta "pensja" z praktyk, ale już się dowiedziałem, że SB jest w dobrym klubie, więc się zapisuję, ale raczej po testach czyli za jakieś 2 tyg
SB jest w dobrym klubie, więc się zapisuję, ale raczej po testach czyli za jakieś 2 tyg
za 2 tyg napiszesz że poczekasz na wyniki XD
Aaa tam... To to akurat mam w... Jak te testy, ale faktem jest, że "jakoś tam" się do nich przygotowywać będę, tym bardziej, że jest bardzo dużo zadawane, "żeby przygotować nas do testów "
może 1rok na uderzane a następny rok na chwytane, albo chociaż co 6miesięcy
_________________ "Jestem lepszy niż rok temu bo trenuje, nawet jeśli trenowałem źle, to jestem lepszy niż rok temu, bo cały czas trenuje." "No cóż po prostu jestem lepszy od Ciebie"