Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kick-Boxing Czy Muay Thai
Autor Wiadomość
bakalia

Wysłany: 2010-01-26, 22:17   Kick-Boxing Czy Muay Thai

Mam prośbe do was, moglby ktos mi powiedziec co w Białymstoku trenowac lepiej? Kick Boxing czy Muay Thai. Mam na mysli ktory klub w Białymstoku jest bardzo dobry bo wiadomo przeciez ze któryś klub sie wyróznia :)

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-01-26, 22:27   

To co lepiej to zalezy od mnustwa rzeczy (klub, atmosfera, trener, twoje preferencje i od groma innych rzeczy) i jesli masz taka mozliwosc, to najlepiej zrobisz wybierajac sie i tu i tu, wtedy sam bedziesz mogl ocenic co ci lepiej lezy - pierwsza godzina zwykle jest darmowa wiec problemu miec nie powinienes.
Ogolnie KB w Polsce trzyma sie mocno, ale Bialostockie MT tez trzyma poziom (klub to bodaj Hetman-tylko o nim cos wiem) wiec naprawde proponuje sie przespacerowac i samodzielnie porownac.

Nie Powiem 

Wysłany: 2010-01-26, 22:34   

Klub MT to Husarz, a KB Human. Co do kb to nigdy nie byłem, ale podobno bardzo dobry klub, a MT to w 100% polecam ;).

yhym 

Wysłany: 2010-01-26, 23:46   

Jesli chodzi o KB - ogolnie poziom dobry, ale jak dla mnie troche za duzy lajcior na treningach. Duzo mlodziezy chodzi (mam na mysli gimnazjum :-P ), wiec wiadomo, nie ma ostrego wycisku, zdarza sie ze sie opie***laja, treningi tak troche bardziej nastawione na ogolny rozwoj, troche aktywnosci fizycznej itd. Oczywiscie mowie to o grupie poczatkujacej, bo tylko ta widzialem w akcji, zawodnicza z tego co slyszalem na wysokim poziomie, no i to widac po osiagnieciach. No ale wiadomo, do zawodniczej odrazu nikt cie nie wezmie ;p
MT - zapraszam goraco na treningi :mrgreen: Fajna atmosfera, konkretny wycisk, czlowiek az czuje ze sie uczy :D

shinra 
Omne nimium nocet

Wysłany: 2010-01-27, 20:02   

No o Husarza mi chodzilo :-P

Sonek 
Lubie :D

Wysłany: 2010-01-29, 00:22   

Polecam Ci klub Husarz MT bardzo dobry klub miła atmosferka wszystko elegancko. :-D

Odpowiedz do tematu