Wysłany: 2010-01-26, 22:17 Kick-Boxing Czy Muay Thai
Mam prośbe do was, moglby ktos mi powiedziec co w Białymstoku trenowac lepiej? Kick Boxing czy Muay Thai. Mam na mysli ktory klub w Białymstoku jest bardzo dobry bo wiadomo przeciez ze któryś klub sie wyróznia :)
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2010-01-26, 22:27
To co lepiej to zalezy od mnustwa rzeczy (klub, atmosfera, trener, twoje preferencje i od groma innych rzeczy) i jesli masz taka mozliwosc, to najlepiej zrobisz wybierajac sie i tu i tu, wtedy sam bedziesz mogl ocenic co ci lepiej lezy - pierwsza godzina zwykle jest darmowa wiec problemu miec nie powinienes.
Ogolnie KB w Polsce trzyma sie mocno, ale Bialostockie MT tez trzyma poziom (klub to bodaj Hetman-tylko o nim cos wiem) wiec naprawde proponuje sie przespacerowac i samodzielnie porownac.
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski
Nie Powiem Pomógł: 14 razy Wiek: 18 Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 375 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-01-26, 22:34
Klub MT to Husarz, a KB Human. Co do kb to nigdy nie byłem, ale podobno bardzo dobry klub, a MT to w 100% polecam ;).
Jesli chodzi o KB - ogolnie poziom dobry, ale jak dla mnie troche za duzy lajcior na treningach. Duzo mlodziezy chodzi (mam na mysli gimnazjum ), wiec wiadomo, nie ma ostrego wycisku, zdarza sie ze sie opie***laja, treningi tak troche bardziej nastawione na ogolny rozwoj, troche aktywnosci fizycznej itd. Oczywiscie mowie to o grupie poczatkujacej, bo tylko ta widzialem w akcji, zawodnicza z tego co slyszalem na wysokim poziomie, no i to widac po osiagnieciach. No ale wiadomo, do zawodniczej odrazu nikt cie nie wezmie ;p
MT - zapraszam goraco na treningi Fajna atmosfera, konkretny wycisk, czlowiek az czuje ze sie uczy :D