Sporty Walki i Sztuki Walki - Fight Club Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
KONKURS latwy lekki i przyjemny
Autor Wiadomość
Hellnoise 

Wysłany: 2007-07-08, 19:09   

Tak ale Forum FC jest skierowane zarówno do mężczyzn jak i kobiet, wić powinno być bezpłciowe. I jak już wcześniej wspomniałem powinno zwracać na siebie uwagę, czyli jak dobrze zauważyliście jakimś ciekawym tekstem jak i grafiką. Niech się wyróżnia żywymi kolorami.
Może banner powinien wyglądać tak: pojawia się jeden nick, pochwili drugi, zaraz następny, w coraz szybszym tępie, tak że nie można ich już zdążyć rozczytać i napis "Oni już tu są, a Ty? Dołącz do nas... Forum FC." - heh, tak sobie przed chwilą to wymyśliłem :-P

Tycho
Administrator

Wysłany: 2007-07-19, 20:51   

Konkurs wygrał Hellnoise ;] Jeszcze wybiorę jedna z jego propozycji bo 2 mi się podobają

Hellnoise -> napisz mi na pm jaki ma być alias i na jaki mail ma prowadzić... ale mam jeszcze jedna propozycje może byś chciał dołączyć do ekipy? wiem ze forum należy narzazie do średnio aktywnych ale się rozbuja...

A członkowie ekipy (WeRs i Nortgaroth) proszeni są o napisanie mi maila bądź pw z loginem jaki chcą maila i hasłem jakie chcą mieć bo rodzaje emaile :P Tylko zacznijcie coś robić... prosze ;]

WeRs 
http://maxxx.pl.tl

Wysłany: 2007-07-20, 11:42   

Tycho ma racje troche sie zamuliłem :D

Nortgaroth 
Były moderator

Wysłany: 2007-07-20, 13:48   

A ja nie miałem ostatnio czasu bo byłem (jestem jeszcze) w Berlinie. Ale od poniedziałku walnę coś większego o bjj.

Hellnoise 

Wysłany: 2007-07-20, 14:00   

Heh, wygrałem... jupii :-P A co do reszty to odp na pw.

matkiler 

Wysłany: 2007-11-04, 21:13   

Witam ! Moja skromna propozycja ... moze sprobowac nawiazac wspolprace na zasadzie wymiany banerem buttonem zalezy czym dysponujemy z jakims forum/portalem zawierajacym tresc: sztuki walki np budo.net.pl/. Mysle ze nie jedno forum nie jeden portal chcialby wspolpracowac z Fight-club(em) ;). pozdro !

Odpowiedz do tematu