Tak ale Forum FC jest skierowane zarówno do mężczyzn jak i kobiet, wić powinno być bezpłciowe. I jak już wcześniej wspomniałem powinno zwracać na siebie uwagę, czyli jak dobrze zauważyliście jakimś ciekawym tekstem jak i grafiką. Niech się wyróżnia żywymi kolorami.
Może banner powinien wyglądać tak: pojawia się jeden nick, pochwili drugi, zaraz następny, w coraz szybszym tępie, tak że nie można ich już zdążyć rozczytać i napis "Oni już tu są, a Ty? Dołącz do nas... Forum FC." - heh, tak sobie przed chwilą to wymyśliłem
Konkurs wygrał Hellnoise ;] Jeszcze wybiorę jedna z jego propozycji bo 2 mi się podobają
Hellnoise -> napisz mi na pm jaki ma być alias i na jaki mail ma prowadzić... ale mam jeszcze jedna propozycje może byś chciał dołączyć do ekipy? wiem ze forum należy narzazie do średnio aktywnych ale się rozbuja...
A członkowie ekipy (WeRs i Nortgaroth) proszeni są o napisanie mi maila bądź pw z loginem jaki chcą maila i hasłem jakie chcą mieć bo rodzaje emaile :P Tylko zacznijcie coś robić... prosze ;]
Witam ! Moja skromna propozycja ... moze sprobowac nawiazac wspolprace na zasadzie wymiany banerem buttonem zalezy czym dysponujemy z jakims forum/portalem zawierajacym tresc: sztuki walki np budo.net.pl/. Mysle ze nie jedno forum nie jeden portal chcialby wspolpracowac z Fight-club(em) ;). pozdro !