Wysłany: 2007-07-04, 11:46 KONKURS latwy lekki i przyjemny
Strona www.fight-club.pl ma już dość konkretna oglądalność bo kolo 120.000 odsłon miesięcznie oraz okolo 13.000-17.000 unikalnych użytkowników miesięcznie się przewija.
Dane wg. wymiana.org oraz Google analytics (wg. stat4u dane te sa o 100% większe ale te statystyki sa jakieś dziwne :)).
Problem tkwi w stosunkowo małym zainteresowaniu forum. Tym samym ogłaszam Konkurs na jakiś ciekawy text namawiający do rejestracji oraz aktywnego udzielania się na forum oraz generalny pomysł na baner(ja wykonam).
Nagrodą jest super fantastyczny niepowtarzalny ultra trendy dodający 50 punktów do lansu alias pocztowy xxxxx@fight-club.pl lub do wyboru jak ktoś woli tez uber alias z innego klimatu xxxx@streetpunk.pl (xxxx sami wybieracie).
Nasz konkursik trwa do 18 lipca 2007
Ostatnio zmieniony przez Tycho 2007-07-27, 09:17, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Wiek: 25 Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 998 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-07-04, 13:03
zrob ankiete i daj na glowna na FC bo niewiedomo czemu ci ludzie nie pisza co im tu nie pasuje
czemu nie udzielasz sie na forum
a. nie ma interesujacych mnie tematow
b. same glupoty tu popisaliscie
c.wole czytac niz pisac
b wstydze sie
d. nie mam ochoty
reszte sam wymyslisz wierze w ciebie
[ Dodano: 2007-07-04, 14:04 ]
i daj jakies promocje ze jak tos doda ile tam newsow to ile punktow iles tematow(sensownych) zeby ludzi zachecic trzeba do nich wyjsc niestety muisz przeprowadzic badania marketingowe i rozkminic startegie dzialania
[ Dodano: 2007-07-04, 14:05 ]
wygrałem ??????
_________________ WERS "Ból najlepszym nauczycielem ale nikt nieche byc jego uczniem"
Moim zdaniem nad newsami na stronie glownej powinienes napisac na stale cos w stylu:
My mamy wlasne zdanie na temat sztuk walk a ty? Wejdz na Forum i dowiedz sie co czyni z nas mezczyzn...
A tak wogole to stronka jest looz i Muay Ruless!
[ Dodano: 2007-07-04, 17:28 ]
a co do banera hmm... nie wiem czy dobrze mysle ale czy nie wygladalo by fajnie jak by byl ciemny, np: szary:-) . W tle Tajski wojownik ,dalej np jakis przedstawiciel Karate i to wszystko przechodzi od lewej do prawej w coraz nowsze style tj. mma, km itd
Zrobimy Z Ciebie Mezczyzne.. Wbijaj I Pytaj o Co Chcesz..
_________________ "...To anioły kiedyś zaśpiewały mi tą pieśń
Po to bym jeszcze mocniej mógł zaciskać pięść
Bym zapomniał czym jest niepewność i strach..."
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Mar 2007 Posty: 298 Skąd: Koszalin
Wysłany: 2007-07-05, 20:45
Efekt Axe. Cena wynosi 15 złociszy a wszyscy kupują.
Wniosek : efekt F-C.
Nie byłoby złe ale wymaga pewnych przeróbek.
P.S. Skądinąd wiem że WeRs ma co nieco wspólnego z reklamami. Trzeba poczekać bo się chłop zna nieźle.
Co wy z tymi mezczyznami :) Jest tutaj pare dziewczyn i zbrodnia by było z nich mezczyzn robic :D.
Heh,nie tak do końca u mnie 3 hasło od góry jest skierowane raczej w strone płci pięknej...
[ Dodano: 2007-07-06, 23:53 ]
Na stronie głównej, Forum powinno być bardziej wyróżnione. Tak, żeby ludzie zobaczyli, że jest to coś wartego uwagi. Niech forum na stronie FC od razu rzuca się w oczy.
Na banerze warto zamieścić teksty mówiące wprost do odwiedzającego stronę FC coś w stylu "...dołącz do nowej ery wojowników...Forum FC...", "...a TY co sądzisz o Polskiej scenie sportów walki??".
Albo problem nie lezy w slowach lecz w tym ze wiekszosc ludzi to wzrokowcy(zwlaszcza faceci). Moglbys zwrocic ich uwage jakas grafika ,a haslo to drugorzedna rzecz...