Pomógł: 24 razy Wiek: 18 Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 1417 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-01-27, 17:50
Było dawno temu. Jest nawet jeszcze taki temat. Poszukaj w tym dziale. Pisało się do Tycha na PW i on wybierał. O ile pamiętam to w tamtym czasie to "Masterkill" został moderatorem.
_________________ "...Politycy rozdają dzieciakom buziaki na szczęście
Telewizyjni kaznodzieje opylają zbawienie za dolca
Niepotrzebny ci złoty krzyż, żeby odróżnić dobro od zła
Najstraszniejsi mordercy świata to ci, którzy to zrozumieli"
W porównaniu nawet do o muzyce na hh.pl to to forum ssie i taka jest prawda.
Wiec yebnij sie w leb 1z3 zanim cos napiszesz.
Mógłbyś mi to przełożyć na Polski ?
_________________ "Trzeba być pierwszym, najlepszym albo innym od reszty"
Konan Pomógł: 2 razy Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 170
Wysłany: 2010-01-30, 13:02
Ja wolę jak forum rozwija się na temat a nie jak by Tworzono bezsensowne tematy. Przynajmniej jest czysto. Jak chcesz to mogę codziennie tworzyć dla Ciebie 50 tematów typu ( jaką maść dla sportowców, co to MMA, bjj, zapasy itd. ) ale czy to będzie miało sens?? Więc jak inni powiedzieli nie pasuje to ......
Maniex. Wyzwiesz kogokolwiek i dostaniesz bana, bo trzecie ostrzeżenie jest równoznaczne z blokadą pisania. I nie chodzi o koleżeństwo, a o to, ze już na to wielokrotnie zwracałem Ci uwagę.
A co do wielkości forum, to osobiście wolę takie małe, ale konkretne, niż np. pewne duże, którego właściciel wyleciał na zbitą twarz z Bjj-Polska, jednego moderatora byłem zmuszony wyrzucić z klubu, a drugi ma całą facjatę tylko dlatego, że przed laty nieopacznie mu obiecałem, ze upośledzonego bił nie będę.