A więc mam problem i proszę o pomoc.Przed wakacjami trenowałem 2,5 miesiąca i byłem w formie w ogóle psychicznej i fizycznej wszystko mi się chciało i czułem się silny teraz chce wrócic do treningu ale nie mam motywacji ani "siły" na to!!!!.Próbowałem wszystkiego ale gdy zaczynam trening to zaraz mi się chce go skończyc .Dlatego prosze o pomoc was jak zmotywowac się i wrócic do dawnych zajęc?, z góry dzięki za odpowiedzi .
_________________ Ten, kto zwycięży siebie, jest największym wojownikiem.
Najczęstszym powodem takich rzeczy jest RUTYNA!!!!
Zmieniaj najlepiej co miesiąc swój plan treningowy na przykład jak robiłeś brzuszki na ziemi to teraz rób brzuszki na ławce pochylonej żeby było ciężej, a przy tym ciekawiej od razu się robi. Ja na przykład dużo biegałem po godzinie dziennie i mi się znudziło i coraz mnie to robiłem, a teraz biegam 30 min co drugi dzień a resztę tygodnia spędzam a trenowaniu piłki ręcznej i muay thai.
moze zbyt duzo trenujesz kazdego dnia, to ci radze rozłozyc to na jeszcze wieksze raty w koncu masz 7 dni w tygodniu.
Jesli to nie pomaga to usiadz na skraju w takiej swojej oazie spokoju i pomysl po co ci to wszystko??
_________________ Otocz się marzeniami, i nieważne co by się działo chroń swój honor. ZAWSZE!
po pierwsze jesteś mega leniwy bo nawet nie spróbowałeś poszukać podobnych tematów. Więc tak naprawdę nie chcesz wróć do zajęć bo nawet nie wkładasz w to odrobiny wysiłku....
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
EEE!! tam szkoda sie waszerowac zeby na starośc miec problemy. Pozatym niema to jak satysfakcja zrobienia czegos samemu. Bez dopalaczy, chociaz ja dopalacz mam, marzenie sie nazywa.
_________________ Otocz się marzeniami, i nieważne co by się działo chroń swój honor. ZAWSZE!