Chłopaki nie róbcie ze mnie jaj.
Powiedzieliście mi ze po domowemu lepiej nie i zrozumiałem dlatego nie będę trenował tylko zapisze się to klubu.
I thx za pomoc.
Ehh ludzie lubią być zgryźliwi jak im się pozwoli na to.
Co do treningu w domu no to ciężko samemu, musisz zapisać się i podstawy opanować, w domu sam tego się nie nauczysz.
No a co do tego MT i Capo no to jedno do drugiego ma tyle wspólnego, że to są sztuki walki, a poza tym no to więcej podobieństw ciężko się dopatrzeć.
pozdrawiam.
_________________ Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie - Bruce Lee
co wy gadacie capo elementy BJJ capo podobne do MT kur** ludzie kto wam takie kurestwa do głowy wciska takie rzeczy to nie wiem w filmie albo kreskówce nie wiem songo ten czy kan kur** 4 poziom czy ki chuj
idze idze do klubu bo jakbys zaczol trenowac tak jak tu niektorzy radzą to powstalo by jakies CapoMuai albo cos podobnego kur** jakis nowy styl tsunami xD nie mowie ze jestem miestrzem ale kur** poczytajcie sobie nie wiem o jakies SW a potem mowicie albo zapoznajcie sie z technikami danej sztuki walki .. bo to az gryzie w oczy
Hate91 Nie aż tak dosadnie nie musisz się bulwersować aż tak bardzo, bo złość piękności szkodzi;p
A tak serio to masz rację. Ale mniej dosadnie, chłopak zapytał się o muzykę do MT i czy będzie mógł trenować ewentualnie przy muzyce do capo a tutaj taka wrzawa powstała.
_________________ Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie - Bruce Lee
Pomógł: 44 razy Wiek: 22 Dołączył: 09 Paź 2007 Posty: 2338 Skąd: Polska (wsch)
Wysłany: 2009-06-14, 18:51
Ze strony WeRs'a kiedys sciagnal zem se muzyczkie tajskom i to nawet fajna sprawa, tak dla odmiany dla rozkrecenia treningu.
Nie wiem czy ci sie przyda ale upnelem.
http://odsiebie.com/pokaz/3544075---2199.html
_________________ "Są ludy, co dojrzały do śmierci z rąk ludów niedojrzałych do życia" - J. Kaczmarski