Jak w temacie.
Zaczynam trening MT i chcę się zapytac ludzi ,którzy to SW trenują czy mogli by mi zapodac muzykę MT.
Jeżeli takiej nie będzie to czy można trenowac do muzyki capoeiry?
A co do treningu trenuje domowo worek,atlas kurs tak o sie nauczyc i schudnac!!
Gdy juz bede w formie zapisze sie na capoeire do sekcji bo akurat jest juz od 5 lat :)
Ostatnio zmieniony przez Mayforfive 2009-06-10, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Yyyy chyba tak :P
Z tego co się orientuje to w capo ne ma high-kickow, kolan, lokci i low kickow.Są glownie kopniecia okrezne(ne wiem czy to prawidolowa nazwa).Jak on uie capo to niech Cie ucyz capo, a nie jakieś cuda nowe wymyślacie ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
No co wy, chłopaki. Jak kolega zna się na capo to z nauką technik MT nie powinno być problemu. Przecież te style prawie się pokrywają, pomijając, że w capo trochę elementów z BJJ (w sumie nic dziwnego, skoro oba style pochodzą z Brazylii).
Mayforfive, nie poddawaj się, rób swoje i nie słuchaj tych pseudo - autorytetów.