No tylko będę musiał wszystko sobie zgrać naukę i treningi a po drugie będę musiał miasto jakoś obczić żeby wiedzieć co gdzie jest, ale to nie jest głupi pomysł pójść na kilka treningów i zobaczyć co jest najlepsze dla mnie :)
ja uczę się na polibudzie i daje rade z treningami. Wielu tutaj tez studiuje i trenuje. niektórzy do tego jeszcze pracują. Jeżeli dobrze sobie czas rozplanujesz to na wszystko czas się znajdzie. Jedynym ograniczeniem są chęci. Tak więc nie przejmuj się i śmigaj na treningi.
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy
djmati90 Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 09 Sie 2007 Posty: 480 Skąd: Jelna/Kraków
Wysłany: 2010-06-25, 10:46
wladzio15 napisał/a:
No tylko będę musiał wszystko sobie zgrać naukę i treningi a po drugie będę musiał miasto jakoś obczić żeby wiedzieć co gdzie jest, ale to nie jest głupi pomysł pójść na kilka treningów i zobaczyć co jest najlepsze dla mnie :)
ja sam studiuję i daje rade ;) wiadomo ,że przed sesją ma się mniej czasu ale w roku to luźno dasz rade ( ja trenuje 5 razy w tygodniu fakt że sala treningowa jest 300m od mojego lokum)
A teraz mi powiedzcie ile płacicie za treningi! Jak wchodzilem na stronke muay thai w szczecinie to 2 razy w tygodniu kosztuje 100 zł na miesiać. A u Was?
początkujący 100 za x3 ; 70 za x2
zaawansowani 60 za x3 ; 40 za x2
_________________ Nieważne jak mocno bijesz, ale jak dużo jesteś w stanie znieść i nadal iść do przodu. Tak powstaje zwycięzca. Jeśli wiesz na co cię stać, rób to, na co cię stać. Ale musisz być gotowy na ciosy