Wysłany: 2008-05-01, 11:35 Po prostu WALCZ! - K O N K U R S !
Fight-Club.Pl wraz z Monolith Films zaprasza wszystkich członków Fight Cubu do wzięcia udziału w konkursie. Konkurs związany jest z polską premierą filmu “Po prostu walcz” (Never Back Down).
Do wygrania 5 płyt DVD z filmem “Brama Tygrysa i Smoka”
Wystarczy odpowiedzieć na jedno proste pytanie:
Kto zdominował oktagon w latach 1993 - 1995 kiedy MMA dorobiło się pierwszej naprawdę komercyjnej organizacji, jaki styl reprezentował oraz jak nazwała się ów organizacja?
odpowiedz należy wysyłać na adres tycho@fight-club.pl ( temacie "konkurs + nick z forum". Konkurs trwa do 12 maja. Poniżej więcej info o filmie "Po prostu walcz!"
Jake Tyler na krótko po przeprowadzce do nowego miasta zostaje zwabiony do podziemnego klubu mieszanych stylów walki. Pierwsze starcie kończy się upokarzającą porażką. Jake postanawia wyszkolić się u weterana sztuk walki, aby wytrenować swoje ciało i umysł do perfekcji. W końcu dzięki nabytym umiejętnościom może ponownie stanąć do walki, aby pokonać swego dawnego rywala, niekwestionowanego mistrza ringu, Ryana McCarty'ego.
Zajawka filmu "Po prostu walcz":
Ostatnio zmieniony przez Tycho 2008-05-13, 21:34, w całości zmieniany 1 raz
Kto zdominował oktagon w latach 1993 - 1995 kiedy MMA dorobiło się pierwszej naprawdę komercyjnej organizacji, jaki styl reprezentował oraz jak nazwała się ów organizacja?
W związku z tym że firma monolith films od baaardzo dawna nie rozesłał nagród mimo ze lista zwycięzców została im wysłana, a ja czuje się osobiście odpowiedzialny za to że uczestnicy mogą się czuć oszukani, wklejam tutaj moją korespondencje mailowa z pracownikiem tej firmy... nie wiem czy nagrody nie dochodzą z powodu strajku na poczcie czy co ale to nie poważne zwłaszcza ze wykorzystali nasz fight-club do promocji swojego moim zdaniem mocno średniego filmu.
----- Original Message -----
From: Antek Strzałkowski
To: tycho@fight-club.pl
Sent: Friday, May 30, 2008 3:46 PM
Subject: RE: Fight-Club.pl
Witam,
Przepraszam z opóźnienie czakałem na dane z innych stron żebym mogl wysłać wszystko razem. Nagrody zostały wczoraj zadresowane i wysłane droga pocztową.
Pozdrawiam i bardzo dziękuje za wspolpracę, jeżeli będzie miał Pan jeszcze jakies pytania czy wątpliwości prosze śmiało pisac.
Antoni Strzałkowski
Monolith Films
tel: +48 22 851 10 58-59 w.116
kom: +48 798 492 661
e-mail: antek@monolith.pl www.monolith.pl
From: tycho@fight-club.pl [mailto:tycho@fight-club.pl]
Sent: Thursday, May 29, 2008 4:16 PM
To: Antek Strzałkowski
Subject: Fight-Club.pl
Witam.
Jeżeli to nie problem prosił bym o informacje czy filmy będące nagrodą w konkursie "poprostu walcz" zostały rozesłane do urzytkoników fight-club.pl którzy wygrali konkurs? Bo pojawiają sie pytania na które ja nie jestem w stanie odpowiedziec czyli "czy nagrody zostąły rozesłane".
Z góry dziekuje za szybką odpowiedz i pozdrawiam.
Bartłomiej Urbański
__________ Informacja programu ESET NOD32 Antivirus, wersja bazy sygnatur wirusów 3147 (20080530) __________
Siemka wie ktoś moze skąd mogę sciagnać dobra wersje tego filmu sprawdzona, bo szukałem w necie i same niewypały , moze zna ktos dobra stronke albo cos, prosze o odpowiedz pzdr
_________________ ,,Nie mam planu: ˝nie przegapić sposobności˝ to mój plan''.