_________________ Jest jedno ludzkie ciało. Dopóki człowiekowi nie wyrośnie trzecia noga, albo ręka wszystkie sztuki walki opierać się będą na tych samych zasadach.
dobry myk jak chcesz się czuć lekko to nie jeść razem białek i węgli. Na przykład wszamać ryż z warzywami albo mięso samo. W sumie nie stosuję tego ale w wakacje próbowałem i faktycznie to działa, nie zamula posiłek itd.
-> poker online, 50$ na start bez depozytu, możliwość wypłaty po zagraniu określonej ilości rozdań,
-> na wszystkie pytania odpowiem na pw, w razie co służę pomocą
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Wysłany: 2011-11-30, 02:15 Re: Posiłek 2 godziny przed treningiem sw?
error napisał/a:
co jecie mniej wiecej 2godziny przed treningiem sw?
To zależy od tego o której ten trening :P i od poziomu głodu.
Ale żeby nie ssało w brzuchu i się nie porzygać to ja bym zjadł banana i batonika :P albo serek grani jakoś bardzo to żołądka nie obciąży a 90 min treningu idzie przetrwać.
Wysłany: 2011-11-30, 11:12 Re: Posiłek 2 godziny przed treningiem sw?
Z87 napisał/a:
error napisał/a:
Ale żeby nie ssało w brzuchu i się nie porzygać to ja bym zjadł banana i batonika :P albo serek grani jakoś bardzo to żołądka nie obciąży a 90 min treningu idzie przetrwać.
No i hipoglikemia murowana :))
_________________ Now tell me who want to fuck with us?
Ashes to ashes, dust to dust to...
BANG! .. and let your fuckin brains hang, snitches
Z87 Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Gru 2009 Posty: 224
Wysłany: 2011-12-01, 01:41 Re: Posiłek 2 godziny przed treningiem sw?
Nightmare napisał/a:
Z87 napisał/a:
error napisał/a:
No i hipoglikemia murowana :))
od zjedzenia banana 2h przed treningiem raczej niedobór cukru nie grozi :P od trenowania 3 razy w tygodniu też :P
error Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Sty 2011 Posty: 17