Wysłany: 2010-02-15, 07:42 Prezentacja o sztukach walki
Witam mam zrobić prezentacje do sql wybrałem sobie temat sztuki walki a konkretnie BJJ. Zrobiłem juz kilka slajdów opisujacych historie powstanie, wstawiłem zdjęcia chciałem wstawić urywek filmu z anatomi sztuk walki ale został on usunięty z youtube. Czy mógłby mi ktoś podać jakiś inny film w którym opisane jest BJJ lub jakiś inny pomysł co bym mógł jeszcze tam wstawić.
Jest na Youtube Fight Quest PL BJJ u użytkownika Darekry, wersja 40paro minutowa, nie podzielona na party. tak poza tym to polecam, bardzo ciekawy jest ten odcinek, jak zresztą inne
Toq Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Wrz 2009 Posty: 146 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2010-02-16, 09:24
kurcze albo ja nie umiem tego znaleźć albo masz nieaktualne informacje...
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Niestety chyba ja mam nieaktualne informacje. Dziwne, jeszcze niedawno oglądałem...
Komaro Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Paź 2008 Posty: 1727
Wysłany: 2010-02-17, 14:22
przemoxD napisał/a:
Niestety chyba ja mam nieaktualne informacje. Dziwne, jeszcze niedawno oglądałem...
Słaby ten odcinek w Fight Questu mało technik pokazane po za tym okropne tłumaczenie "mam fioletowy pas w BJJ" lepiej użyj tych moich bo jest pokazana historia BJJ od początku chodzi mi ten filmik z Kenem.